ΕνημέρωσηΟικονομία

Σάλλας: Σε ένα χρόνο η Candia Bank θα οδεύσει στο Χρηματιστήριο

Τα σχέδια της Candia Bank, τα οποία και περιλαμβάνουν την είσοδό της στο Χρηματιστήριο σε ένα χρόνο από σήμερα παρουσίασε ο κ. Μιχάλης Σάλλας.

Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο δείπνου της Παγκρήτιας Τράπεζας με παρουσία και ομιλία του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Πιερρακάκη το οποίο και πραγματοποιήθηκε εν όψει της επικείμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της και ενόψει της συγχώνευσης με την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και της απορρόφησης των εργασιών της HSBC στην Ελλάδα.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Lyktos Group και στρατηγικός επενδυτής της τράπεζας Μιχάλης Σάλλας η νέα τράπεζα, η Candia Bank, σωστά κεφαλαιοποιημένη μετά την αύξηση των 100 εκατ. ευρώ που θα υλοποιηθεί, με 110.000 μετόχους κατόπιν της συγχώνευσης με την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, με ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει δυνατή τεχνογνωσία μετά και την απορρόφηση των εργασιών της HSBC Ελλάδος και με ένα ικανό δίκτυο 100 καταστημάτων, θα είναι έτοιμη να επιτελέσει ένα καινοτόμο έργο.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger