ΑθλητικάΕνημέρωση

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων Παναιτωλικού, Αστέρα και ΟΦΗ αποφάσισε ο Βρούτσης

Ο Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στα παιχνίδια των πλέι άουτ Κηφισιά – Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας και Πανσερραϊκός – ΟΦΗ.

Την απαγόρευση οποιασδήποτε μορφής μετακίνησης και διάθεσης εισιτηρίων σε τρία παιχνίδια του Σαββάτου για τα πλέι άουτ της Super League αποφάσισε ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Πρόκειται για τα παιχνίδια Κηφισιά – Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας και Πανσερραϊκός – ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα αθλητισμού αποφάσισε:

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, καθώς και διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 4ης αγωνιστικής των Play Outs της SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/04/2024 και ώρα 20:00, στο γήπεδο Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης καθώς και της διάθεσης εισιτηρίων, των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 4ης αγωνιστικής των Playouts της SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/04/2024 και ώρα 19.30 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “οι Ζωσιμάδες”, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης, καθώς και διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΟΦΗ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 4ης αγωνιστικής των Play Outs της SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2023 – 2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΟΦΗ , ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/04/2024 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button