Τρόπος Ζωής

Σάμος: Ξεκινάει η εβδομάδα ευρωπαϊκής κινητικότητας στον δήμο Ανατολικής Σάμου

«Συνδυάζω- μετακινούμαι» είναι το φετινό σύνθημα της Εβδομάδας Ευρωπαϊκής Κινητικότητας που ξεκινά στις 16 και ολοκληρώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου στον Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους Ευρωπαϊκούς θεσμούς για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ’ επέκταση για τη διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους.

Το θέμα που επιλέχθηκε για το 2022 είναι «Καλύτερες συνδέσεις» ενώ το φετινό σύνθημα παροτρύνει τους πολίτες να παραμείνουν σωματικά και ψυχικά υγιείς ενώ ανακαλύπτουν την ομορφιά της πόλης, της περιοχής ή της χώρας τους. Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, καλεί τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τους φορείς, τους συλλόγους και τους δημότες προκειμένου, να συμμετάσχουν ενεργά στις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί, ε μία κοινή προσπάθεια δημιουργίας ενός δήμου πιο φιλικού και πιο προσβάσιμου για όλους, ενός δήμου με επίκεντρο τον άνθρωπο.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger