Τρόπος Ζωής

Σάμος: Συνέδριο για την μακροζωία θα φιλοξενήσει το Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο

Τα εγκαίνια του Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου Σάμου θα πραγματοποιηθούν στις 29 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία έναρξης του πανελληνίου ιατρικού συνεδρίου με κεντρικό θέμα: “Γυναίκα -Υγεία – Μακροζωία” που θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο έως τις 2 Οκτωβρίου.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ερευνητικό Ινστιτούτο για τη μακροζωία και την πρόληψη των ασθενειών του γήρατος, σε συνεργασία με το πρότυπο κέντρο καρδιάς αγγείων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη των πολλαπλών ρόλων της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα υγείας ψυχολογίας και κοινωνικής θέσης. Επιστημονικά υπεύθυνος είναι ο  Χριστόδουλος Στεφανάδης, καθηγητής καρδιολογίας βουλευτής του Σάμου και πρόεδρος του ερευνητικού ινστιτούτου για τη μακροζωία και την πρόληψη των ασθενειών του γήρατος.

Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 40 επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίων και πρυτάνεις καθώς και γυναίκες από το χώρο της πολιτικής.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger