ΕνημέρωσηΟικονομία

Σίμος Λουλούμαρης, Danone Greece στο CNN Greece: Επενδύουμε στον Έλληνα καταναλωτή με νέα προϊόντα

Για τη νέα εποχή, στην οποία εισέρχεται η Danone Greece μίλησε στο CNN Greece ο Country Manager της εταιρείας, κ. Σίμος Λουλούμαρης. Όπως τόνισε ο ίδιος, αποτελεί μεγάλη πρόκληση το γεγονός ότι η νέα εποχή αυτή ορίζεται από την εμπορία και τη διανομή επιπλέον προϊόντων, πάντα με πίστη στις διαχρονικές αξίες της Danone σχετικά με την προσφορά υγιεινών, νόστιμων προϊόντων,  προσαρμοσμένων στις διατροφικές ανάγκες και τις διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών.

Όπως ανέφερε ο κ. Λουλούμαρης, η Danone Greece αναλαμβάνει την εμπορία και διανομή των Γαλακτοκομικών και Φυτικών προϊόντων της Danone σε Ελλάδα και Κύπρο, επιπλέον των προϊόντων βρεφικής και ειδικής διατροφής που ήδη διαχειρίζεται, ακολουθώντας την παγκόσμια στρατηγική της εταιρίας.

Η πολυεθνική εταιρία Danone, που δραστηριοποιείται σε 120 αγορές παγκοσμίως, προχώρησε σε μια αναδιοργάνωση σε όλο τον κόσμο, επενδύοντας στις τοπικές αγορές. Μεταξύ των επενδύσεών της αυτών συμπεριλαμβάνεται και η ελληνική αγορά, γεγονός που σηματοδοτεί μεταξύ άλλων επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό, δημιουργώντας περίπου 20 νέες θέσεις εργασίας στο τμήμα των πωλήσεων, του marketing, της εφοδιαστικής αλυσίδας, κλπ.

Ο κύριος Λουλούμαρης, τέλος, δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι στόχος της Danone είναι και παραμένει η διάθεση γευστικών προϊόντων στην ελληνική αγορά, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά, «επενδύουμε στον Έλληνα καταναλωτή, επενδύουμε στη γεύση με νέα λανσαρίσματα προϊόντων».

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Σίμου Λουλουμάρη, Country Manager της Danone Greece στο CNN Greece

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger