ΕνημέρωσηΠολιτική

Το νέο τραγούδι-έκπληξη της Ιουλίας Καλλιμάνη – Galaksias Portal News

Η Ιουλία Καλλιμάνη συνεχίζει τα άκρως επιτυχημένα δισκογραφικά της βήματα με το τραγούδι «Αναισθησία», που είναι διαθέσιμο μόνο στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Το «Αναισθησία», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα δυναμικό τραγούδι που «απογειώνει» με την εξαιρετική φωνή της η Ιουλία Καλλιμάνη. Τη μουσική έγραψε ο Μιχάλης Τουρατζίδης, ο δημιουργός πολλών μεγάλων hits των τελευταίων ετών και «οδηγός» της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους η Jenny Tsiko.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το single συνοδεύεται από music video μέσα από το οποίο η Ιουλία Καλλιμάνη καινοτομεί, καθώς είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ένα music video γυρίζεται σε 3D enviroment. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Alex Κωνσταντινίδης.

Μέσα σε περίπου ένα χρόνο, η Ιουλία Καλλιμάνη έχει παρουσιάσει τραγούδια που αγαπιούνται αμέσως και πολύ από το κοινό, ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay και «σαρώνουν» με εκατομμύρια digital streams και YouTube views, τα «Ανεξήγητο Κακό (Τα Πάντα Ερωτεύτηκα)», «Ενοικιάζεται – Περαστικά (Club των Ερωτευμένων)», «Εφτά στα Εφτά – 7/7», «Από Μένα Είναι Όχι (Αλκυονίδες Μέρες)» και «Έφυγε;».

Την ίδια ώρα, συνεχίζει, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, τις επιτυχημένες live εμφανίσεις της στο «Tokyo Theater Athens», παίρνοντας δεύτερη παράταση έπειτα από ένα 6μηνο sold out.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το τρέιλερ:

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button