Τρόπος Ζωής

Έχουν γραφτεί και ψέματα για μένα, πιο παλιά, όταν ξεκίναγα στον χώρο – Galaksias Portal News

“Ευτυχώς δεν είμαι πάρα πολύ φίλη και με τα social media” ομολογεί η Υρώ Μανέ.

Στην τοξικότητα και τα αρνητικά σχόλια που πρωταγωνιστούν στα social media, καθώς και ενδεχομένως ψεύδη που έχουν ειπωθεί για την ίδια, αναφέρθηκε η Υρώ Μανέ όταν βρέθηκε με τον Κώστα Τσουρό, το μεσημέρι της Κυριακής (11.02.2024), στο MEGA.

“Προσωπικά δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό. Στον χώρο μας όμως φυσικά και κουτσομπολεύουν όλοι οι άνθρωποι αλλά αυτό, όταν έχει μια μικρή καλή προαίρεση, ξεφεύγει και δεν είναι αυτό το κουτσομπολιό που εγώ εννοώ και δεν μου αρέσει.

Μπορεί να πούμε αυτό και εκείνο ή ο τάδε είναι με την τάδε, πράγματα που είναι ένα κομμάτι της ζωής μας και είναι ανθρώπινο. Δεν είναι και ότι εγώ δεν ασχολούμαι ή κλείνω τα αυτιά μου, δεν είμαι αγία” εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή πρωταγωνίστρια.

“Μιλάω όμως για τις υπερβολές και τις χοντράδες που δεν μου αρέσουν, οι οποίες πολλές φορές ξεκινάνε από τον επαγγελματικό χώρο ίσως τον δικό μας και πολλές άλλες φορές και από τον δικό σας (σ.σ. τον δημοσιογραφικό) βάζουν κάποιοι το χεράκι τους. Κάποια πράγματα δηλαδή μεγεθύνονται αρνητικά”.

“Δεν παρακολουθώ πολύ όσα γράφονται για εμένα, αλλά δεν θα έχουν γραφτεί και ψέματα για μένα; Μπορεί πιο παλιά, όταν ξεκίναγα. Μετά όμως νομίζω πως έχει να κάνει και με το τι αφορμές δίνεις εσύ στον κόσμο με τον τρόπο ζωής σου.

Βέβαια αν κάποιος θέλει να το πει, θα πει και το ψέμα και την κακεντρέχεια και τον κακό σχολιασμό σίγουρα. Ειδικά τώρα με τα social media νομίζω πως αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς. Δεν είναι να κουτσομπολεύσει αλλά πολλές φορές, ας μου επιτραπεί η λέξη και η φράση, θα πει με χυδαίο τρόπο την γνώμη του, απροκάλυπτα αρνητικό και χλευαστικό”.

  

“Ευτυχώς εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πολλά τέτοια σχόλια γιατί και με τα social media δεν είμαι πάρα πολύ φίλη. Δηλαδή δεν είμαι κολλημένη εντελώς σε αυτά ώστε να έχω επί παντός άποψη και γνώμη. Μάλλον, για να το διευκρινίσω καλύτερα, άποψη και γνώμη μπορεί να έχω, απλά δεν την εκθέτω. Δεν με αφορά να είμαι ένας από αυτούς στο Instagram ή στο Facebook που θα γράψω τι πιστεύω” τόνισε, ακόμα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου στη νέα της συνέντευξη στο “Ακόμα δεν είδες τίποτα” του Μεγάλου Καναλιού.

To άρθρο Υρώ Μανέ: Έχουν γραφτεί και ψέματα για μένα, πιο παλιά, όταν ξεκίναγα στον χώρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button