ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Οι 12 «εκλεκτοί» του Σπανούλη για τον αγώνα με την Τσεχία – Galaksias Portal News

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης, ανακοίνωσε τη δωδεκάδα που θα αγωνιστεί την Παρασκευή (23/2, 21:00) απέναντι στην Τσεχία, στο ΣΕΦ, στον πρώτο αγώνα της Εθνικής Ανδρών στα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Από τη 12άδα απουσιάζουν τα ονόματα των Μιχάλη Λούντζη, Λευτέρη Μαντζούκα, Βαγγέλη Ζούγρη και Ναζ Μήτρου-Λονγκ, όπως και αυτό του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος αποχώρησε με οστικό οίδημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «εκλεκτοί» του Βασίλη Σπανούλη για την αναμέτρηση με την Τσεχία είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκη, Τόμας Ουόκαπ, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Βασίλης Τολιόπουλος. Ο Πανανικολάου, μάλιστα, υπολογίζεται κανονικά παρότι υποβλήθηκε σε μαγνητική λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γαστροκνήμιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Εθνική, που θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον δεύτερο αγώνα των προκριματικών, τη Δευτέρα (26/2) στη Χάγη με την Ολλανδία, παραμένουν οι τέσσερις παίκτες που δεν υπολογίζονται για το ματς με την Τσεχία (Λούντζης, Μαντζούκας, Ζούγρης, Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button