Υγεία & Διατροφή

«Δίκαιο αποτέλεσμα, ήταν μια άσχημη νύχτα» – Galaksias Portal News

Την ανωτερότητα της Μακάμπι Τελ Αβίβ αναγνώρισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά την εντός έδρας συντριβή (4-1) της ομάδας του, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Ο Βάσκος προπονητής στάθηκε στην πολύ κακή απόδοση της ομάδας του υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν μπαίνουν καλά στα ματς, ενώ αναγνώρισε ότι πλέον το έργο των Πειραιωτών για την πρόκριση είναι εξαιρετικά δύσκολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων»:

«Ήταν μία βραδιά, στην οποία το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θα μπορούσαν να μας αιφνιδιάσουν ακόμα περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και μπορούσαμε να βρούμε ένα ακόμη γκολ. Τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά σήμερα.

Πολλές φορές δεν μπαίνουμε καλά στο παιχνίδι. Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Ίσως είναι θέμα νοοτροπίας της ομάδας. Φταίω σε αυτό, γιατί μπορεί να μην το έχω κάνει ξεκάθαρο στους παίκτες μου. Στην Ελλάδα, αν δεν μπεις καλά σε ένα παιχνίδι μπορείς να πετύχει την ανατροπή στην Ευρώπη δεν είναι έτσι τα πράγματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς: «Είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε το σκορ. Θέλουμε ένα γρήγορο γκολ. Θέλουμε τρία γκολ και να μην δεχθούμε κανένα. Πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και να μην… τρελαθούμε κάνοντας νέα λάθη».

Για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Πρέπει πολύ γρήγορα να σκεφτούμε το ματς της Κυριακή, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Θα χρειαστεί να επικεντρωθούμε σε αυτό. Το σημερινό ματς πρέπει να είναι σαν μάθημα».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button