ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ο νέος κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανήκει σε εσάς – Galaksias Portal News

Τη γνώμη και τη συμβολή των πολιτών για τον «νέο ΣΥΡΙΖΑ» ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτηση του στο Χ, ενόψει και του συνεδρίου του κόμματος την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ζητά από όσους επιθυμούν να μπουν στην ιστοσελίδα του iSyriza και να συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο (isyriza.gr/preconference_…).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ζητώ τη γνώμη σας. Γιατί ο νέος κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ θα ανήκει σε εσάς. Θα αλλάξουν πάρα πολλά στον νέο ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινάει με το συνέδριό μας, την επόμενη εβδομάδα», τονίζει.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι:

«Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα ανήκει στα μέλη και τους φίλους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελείται από τους καλύτερους μιας κοινωνίας που θέλει ένα καλύτερο αύριο.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πλήρως ψηφιοποιημένος, με τη γνώση των τεχνοκρατών του και την ψυχή των αγωνιστών του.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συντεταγμένος και ομόψυχος.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ δε θα διανοείται να σκεφτεί ούτε λεπτό αν θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων που διεκδικούν ίσα δικαιώματα.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα έχει κοστολογημένο πρόγραμμα για ΟΛΑ. Την ακρίβεια και τη στέγη, τη φορολογία και την επιχειρηματικότητα, την εργασία, το αγροτικό, την υγεία, την ανάπτυξη, την παιδεία σε όλους τους βαθμούς, την έρευνα.

Και δε θα φοβάται να αγγίξει θέματα «ταμπού», όπως οι σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας και ο εκσυγχρονισμός της στρατιωτικής θητείας.

Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο προοδευτικός φορέας μέσω του οποίου το ελληνικό Κράτος θα ανασυγκροτηθεί, θα γιατρέψει τους λαβωμένους από τη ΝΔ θεσμούς του, θα υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη, την ελευθεροτυπία, την ασφάλεια του πολίτη και τα εθνικά μας συμφέροντα.

Η Ελλάδα θα γίνει επιτέλους Κράτος Δικαίου. Οι Έλληνες θα έχουν πια ίσες ευκαιρίες ώστε να διεκδικήσουν τα όνειρά τους».

Καταληκτικά αναφέρει: «για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ τη συμβολή σας. Λίγο από τον χρόνο σας σήμερα για να κερδίσουμε ολόκληρο το αύριο. Σας ευχαριστώ».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button