ΕνημέρωσηΟικονομία

«Καλή ομάδα η Ελλάδα, ήμασταν 60.000 εναντίον 11» – Galaksias Portal News

Πανευτυχής για την ιστορική πρόκριση της Γεωργίας στα τελικά του Euro 2024, μετά τη νίκη επί της Εθνικής μας με 4-2 στα πέναλτι εμφανίστηκε ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια, μετά το παιχνίδι στην Τιφλίδα.

«Γράψαμε ιστορία. Ήταν δύσκολο, επειδή παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε σε κάθε στιγμή. Πιέζαμε για 120 λεπτά. Είναι μια φανταστική μέρα. Δεν μπορώ να πω τίποτα» ανέφερε αρχικά ο αστέρας της Γεωργίας, προσθέτοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

« Πριν από τον αγώνα είπα στα παιδιά ότι παίζαμε 60.000 εναντίον 11. Το είδατε. Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους που μας υποστήριζαν για 120 λεπτά. Ευχαριστώ. Τα καταφέραμε και πάμε στο επόμενο επίπεδο. Όλοι οι παίκτες είναι ήρωες, όχι μόνο σήμερα. Είναι μέρος αυτού που κάναμε τα τελευταία δύο χρόνια».

Όταν κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την Εθνική Ελλάδας, είπε: «Ήταν καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλά στην άμυνα, ήταν η μέρα μας και κερδίσαμε. Η Ελλάδα έχει κορυφαίους παίκτες. Ίσως την επόμενη φορά θα πάνε εκείνοι, επειδή είναι καλή ομάδα. Καλή τύχη. Ήταν καλοί. Ίσως την επόμενη φορά νικήσουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button