ΕνημέρωσηΟικονομία

Στο Ηράκλειο Κρήτης η 26η «Ημέρα Καριέρας» – Galaksias Portal News

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 26 η «Ημέρα Καριέρας» στο Ηράκλειο Κρήτης, το Σάββατο 9 Μαρτίου, στη Rotonda Private Hall από τις 10:00 έως τις 18:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες που αναζητούν εργασία και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-irakleio-2024. Στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 30 επιχειρήσεις, με πάνω από 800 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων, ως εκ τούτου, οι πολίτες που θα προσέλθουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους το βιογραφικό τους σε αρκετά αντίτυπα.

Όπως όλες οι Ημέρες Καριέρας, έτσι και η εκδήλωση του Ηρακλείου, αποσκοπεί στο να δώσει τη δυνατότητα για άμεση και αδιαμεσολάβητη επαφή όσων αναζητούν δουλειά, με εκπροσώπους επιχειρήσεων που αναζητούν το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Οι συναντήσεις με τα στελέχη των επιχειρήσεων θα γίνονται χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού και οι αναζητούντες εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να διερευνήσουν ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης σε διαφορετικούς τομείς που τους ενδιαφέρουν.

Παράλληλα, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τις ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση από τις επιχειρήσεις και να ενημερωθούν από τους εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και τα στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για όλες τις δράσεις και τις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Ακόμη, όσοι προσέλθουν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες της ΔΥΠΑ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων και να παρακολουθήσουν δράσεις που διοργανώνουν οι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας, με συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών.

Όλες οι πληροφορίες για τις δράσεις της ΔΥΠΑ: www.dypa.gov.gr
Για πληροφορίες σχετικά με τη ΜΕΜΜΕ: https://www.dypa.gov.gr/memme

To άρθρο ΔΥΠΑ: Στο Ηράκλειο Κρήτης η 26η «Ημέρα Καριέρας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button