Κόσμος

Επίσκεψη της Πρέσβειρας της Γαλλίας στη Sanofi Ελλάδας – Galaksias.com

Την Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, κυρία Laurence Auer, υποδέχθηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου η Sanofi Ελλάδας, η ελληνική θυγατρική της κορυφαίας βιοφαρμακευτικής Γαλλικής εταιρείας Sanofi. Η κυρία Auer, συνοδευόμενη από τον Επικεφαλής της Περιφερειακής Οικονομικής Υπηρεσίας της Γαλλικής Πρεσβείας, κ. François de Ricolfis, επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, όπου συναντήθηκε με τη Διοικητική Ομάδα και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες της Sanofi στη χώρα μας. Αντανακλώντας το κλίμα εμπιστοσύνης και ανοιχτού διαλόγου μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας, η επίσκεψη αυτή έθεσε τις βάσεις για την περαιτέρω ενδυνάμωση των συνεργειών των δύο χωρών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η Πρέσβειρα της Γαλλίας ενημερώθηκε για την επιχειρηματική στρατηγική και το κοινωνικό-οικονομικό αποτύπωμα της Sanofi στην Ελλάδα, εκφράζοντας μάλιστα τον θαυμασμό της για την πορεία ανάπτυξης της εταιρείας και τη συμβολή της στην τοπική οικονομία, καθώς η Sanofi Ελλάδας αποτελεί τη μεγαλύτερη γαλλική φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στις δράσεις της εταιρείας για την προαγωγή και αξιοποίηση της φαρμακευτικής καινοτομίας, όπως το σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα της Sanofi σε κλινικές μελέτες στην Ελλάδα και η υλοποίηση πρωτοποριακών προγραμμάτων υποστήριξης ασθενών. Παράλληλα, δόθηκε έμφαση στη σημασία της διαμόρφωσης ενός βιώσιμου επιχειρηματικού περιβάλλοντος για τον ελληνικό φαρμακευτικό κλάδο, ενώ υπογραμμίστηκε η συμμετοχή της Sanofi Ελλάδας στον δημόσιο διάλογο για θέματα Πολιτικής Υγείας.

Επιπροσθέτως, η Πρέσβειρα κα Auer ενημερώθηκε για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που υλοποιεί η Sanofi Ελλάδας στο πλαίσιο εφαρμογής της παγκόσμιας εταιρικής στρατηγικής για την ενίσχυση της Διαφορετικότητας, της Ισότητας και της Συμπερίληψης, καθώς επίσης και την παρουσίαση της συνεισφοράς της εταιρείας στην τοπική κοινωνία και το περιβάλλον μέσω της υλοποίησης ποικίλων δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση της Laurence Auer στους πρόσφατα ανακαινισμένους εργασιακούς χώρους της Sanofi Ελλάδας, οι οποίοι αποτυπώνουν τη δέσμευση της εταιρείας για τη δημιουργία ενός υγιούς, συμπεριληπτικού και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος χωρίς αποκλεισμούς, όπου η ανάπτυξη, η υποστήριξη και η ευεξία κάθε εργαζόμενου αποτελούν προτεραιότητα. Τέλος, διοργανώθηκε προς τιμήν της Πρέσβειρας της Γαλλίας εσωτερική εκδήλωση με τη συμμετοχή των εργαζομένων, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Laurence Auer, Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά επισκέφτηκα μια γαλλική εταιρεία με μακρόχρονη παρουσία στην Ελλάδα και μπόρεσα να συναντήσω το προσωπικό της. Αποκόμισα χρήσιμες πληροφορίες για τα εν εξελίξει έργα στους τομείς της έρευνας και της καινοτομίας στην Ελλάδα, καθώς και για τον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας εν γένει».

H Υβόνη Παπαστελάτου, Country Lead & General Manager Specialty Care Sanofi Greece & Cyprus είπε: «Ήταν εξαιρετική τιμή για όλους εμάς στη Sanofi Ελλάδας να υποδεχτούμε στα γραφεία μας την Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, κυρία Laurence Auer, με τον Επικεφαλής της Περιφερειακής Οικονομικής Υπηρεσίας της Γαλλικής Πρεσβείας, κο François de Ricolfis και να παρουσιάσουμε το κοινωνικό μας αποτύπωμα, το έργο και τη συνεισφορά μας στην οικονομία και την ανάπτυξη της χώρας μας. Η ικανοποίηση της αξιότιμης Πρέσβειρας της Γαλλίας για την ισχυρή παρουσία μας, ως γαλλική εταιρεία στην Ελλάδα, ενισχύει την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε το έργο μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας εταιρικής στρατηγικής που ακολουθούμε».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button