Επικαιρότητα

Ο «γύρος της Αυστραλίας» με KIA EV9 και τροχόσπιτο από μια οικογένεια!  – Galaksias.com

Με έκταση 7.686.850 τετραγωνικά χιλιόμετρα και ακτογραμμή μήκους 35.877 χιλιομέτρων, η αχανής Αυστραλία των 25 εκ. κατοίκων σίγουρα προσφέρεται για εξερεύνηση και περιπέτεια κάθε τύπου

Μια από τις πιο δύσκολες και μεγάλες είναι και ο περίφημος “Γύρος της Αυστραλίας”, τον οποίο κατά καιρούς πολλοί έχουν επιχειρήσει με πολλά,  διαφορετικά μέσα.

Τα τελευταία χρόνια και λόγω των δυνατοτήτων των σύγχρονων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αυξάνονται εκείνοι που επιχειρούν ειδικές διαδρομές και διασχίσεις, όμως αυτό που θα ξεκινήσει στις 22 Μαρτίου η τετραμελής οικογένεια McLennan σίγουρα θα γράψει ιστορία.

Πρόκειται για ένα ταξίδι που υπολογίζουν πως θα κρατήσει 9 μήνες, με μέσο μεταφοράς ένα ηλεκτρικό KIA EV9 και ένα τροχόσπιτο βάρους 2 τόνων για τη διαμονή τους.

Σύμφωνα με τις δοκιμές των McLennan, η αυτονομία του EV9 με 100kWh μπαταρία για καθημερινές διαδρομές 300 χλμ. αρκεί με τους ενδιάμεσους σταθμούς φόρτισης, ενώ αυτό που μένει να επιβεβαιωθεί, είναι οι αντοχές της οικογένειας σε μια τέτοια δοκιμασία. Για KIA, Η&Κ ΑΕΒΕ, στη Λ. Ικάρου 44, τηλ. 2810 240900.  

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button