ΑθλητικάΕνημέρωση

Πυροτεχνήματα και βεγγαλικά το βράδυ έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Εθνική ποδοσφαίρου – Galaksias Portal News

Οι οπαδοί της Γεωργίας χρησιμοποίησαν πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, προκειμένου φέρουν σε… δύσκολη θέση τους παίκτες της Εθνικής ποδοσφαίρου, λίγες ώρες πριν το μεγάλο αγώνα των δυο ομάδων, που δίνει πρόκριση στο Euro 2024.

Σε μια προσπάθεια να διαταράξουν την ηρεμία και τον ύπνο των παικτών της Εθνικής ποδοσφαίρου, μικρή μερίδα οπαδών της Γεωργίας συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο, που έχει καταλύσει η γαλανόλευκη αποστολή στην Τιφλίδα και πυροδότησαν σημαντικό αριθμό βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, περίπου στις 02:00 τοπική.

Όπως είναι φυσικό προέκυψε μία μικρή αναστάτωση στις τάξεις της Εθνικής μας. Το σκηνικό αυτό είχε διάρκεια λίγων λεπτών και στη συνέχεια επανήλθε η ηρεμία.

Τέτοιες… τακτικές συνηθίζονται -πάντως- από οπαδούς ομάδων, πριν από κάποιο κρίσιμο αγώνα, όπως είναι ο σημερινός ((26.03 / 19:00) για τις δυο ομάδες.

To άρθρο Γεωργία – Ελλάδα: Πυροτεχνήματα και βεγγαλικά το βράδυ έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Εθνική ποδοσφαίρου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button