Τρόπος Ζωής

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 – Galaksias Portal News

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σ’άββατο 20 Ιανουαρίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Ήλιος κατευθύνεται στο πιο ορατό μέρος του χάρτη σου σήμερα για μια διαμονή μέχρις τις 18/2. Οι επόμενες εβδομάδες είναι δυνατές για να προσθέσεις περισσότερη δομή στη ζωή σου, κυρίως θέτοντας λογικούς στόχους. Θα φέρεις περισσότερη δύναμη και προσωπικότητα στη δημόσια ή επαγγελματική σου ζωή.

Το εγώ και η ταυτότητα σου συνδέονται πιο στενά με την επαγγελματική ή κοινωνική σου θέση, τη γνώμη των άλλων για εσένα ή την ικανότητα σου να ανταποκρίνεσαι στις ευθύνες σου. Εσύ και κυρίως οι επιδόσεις σου ξεχωρίζεις περισσότερο από το συνηθισμένο. Εφόσον οι ανάγκες σου για έγκριση είναι ισορροπημένες και μετριασμένες μπορούν να εξυπηρετήσουν ένα χρήσιμο σκοπό.

Δίδυμοι: Οι φιλοδοξίες και τα ιδανικά σου είναι ισχυρές κινητήριες δυνάμεις στη ζωή σου, καθώς ξεκινά ένας νέος κύκλος του Ήλιου. Με τη μετάβαση του στον τομέα του πνεύματος σου ελκύεσαι περισσότερο από ψυχική και σωματική εξερεύνηση τις επόμενες εβδομάδες. Νιώθεις πιο εξωστρεφής και περιπετειώδης.

Είναι μια ισχυρή περίοδος που διαρκεί μέχρι τις 18/2 για την καλλιέργεια του πνεύματος σου και τη διεύρυνση των ψυχικών σου εμπειριών. Ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, βιβλία, θέματα, μελέτες, προορισμοί, πολιτιστικές δραστηριότητες και συνδέσεις με άτομα με διαφορετικές ιδέες κι προοπτικές μπορούν να εστιαστούν εντονότερα.

Καρκίνος: Με την ευθυγράμμιση του Ήλιου- Πλούτωνα νωρίς σήμερα, ένα φως λάμπει στις σχέσεις και τις προσκολλήσεις σου. Κάνε ένα σχέδιο για να έχεις περισσότερη επίγνωση του εαυτού σου και να λύσεις τα περίπλοκα προβλήματα στις πιο στενές σου σχέσεις.

Ο Ήλιος μετακομίζει στον τομέα της οικειότητας σου για ένα μήνα διαμονής και είσαι σε εξαιρετική φόρμα για εστιασμένη προσοχή σε έργα και σχέσεις που σε ενδιαφέρουν. Είναι μια εποχή που λαχταράς λίγα περισσότερα στη ζωή σου ή μπορεί να απαλλαγείς από μια κακή συνήθεια ή στάση και έτσι να αποκτήσεις περισσότερη προσωπική δύναμη και ισχυρότερη αίσθηση προσωπικής επιτυχίας.

Λέων: Στόχευσε στην ειλικρίνεια και πάλι σήμερα. Με την τελική ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, λαμβάνεις ισχυρά μηνύματα με το τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις και να μεταμορφώσεις αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Τόσο ο Ήλιος όσο και ο Πλούτωνας προχωρούν μπαίνοντας στον τομέα της συνεργασίας σου.

Ο Ήλιος θα διασχίσει αυτόν τον τομέα μέχρι τις 18/2, φέρνοντας στο προσκήνιο την ανάγκη σου για άλλους ιδιαίτερα ενός συντρόφου. Ανακαλύπτεις τον εαυτό σου μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου. Αυτή η διέλευση σε προκαλεί να βρεις μια ισορροπία μεταξύ ανεξαρτησίας και διαμονής ή δέσμευσης.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button