Τρόπος Ζωής

Βίντεο – ντοκουμέντο με τους διαρρήκτες να ανοίγουν δρόμο για την μπουλντόζα

Κινηματογραφική διάρρηξη έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/3) στο Καπανδρίτι. Οι επίδοξοι διαρρήκτες εισέβαλαν με μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο, ισοπεδώνοντας την είσοδο του καταστήματος. Ωστόσο ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός ασφαλείας ρίψης καπνογόνου, και οι διαρρήκτες αποχώρησαν με άδεια χέρια.

Βίντεο – ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας δείχνει τους δράστες να σπρώχνουν όχημα που βρισκόταν παρκαρισμένο στην είσοδο του καταστήματος με άλλο όχημα για να περάσει η μπουλντόζα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

Οι επίδοξοι διαρρήκτες αρχικά έκλεψαν μία μπουλντόζα, διένυσαν μια απόσταση 8χλμ. κι αφού απομάκρυναν το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από το κοσμηματοπωλείο εισέβαλαν σε αυτό.

Ισοπέδωσαν την είσοδο και τις βιτρίνες, διέλυσαν κοσμήματα και ρολόγια όμως δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το χρηματοκιβώτιο, ούτε ό,τι υπήρχε μέσα στην επιχείρηση, καθώς υπήρχε σύστημα με καπνογόνα που λειτούργησαν ως δικλείδα ασφαλείας και τα οποία δεν τους επέτρεψαν να δράσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίδοξοι διαρρήκτες επιχείρησαν να εισβάλουν με μπουλντόζα σε κοσμηματοπωλείο

Ο εκσκαφέας έξω από το κοσμηματοπωλείο στο Καπανδρίτι 

Στο σημείο της παρολίγον διάρρηξης, έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με επικεφαλής τον διοικητή του οικείου τμήματος ασφαλείας. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν άμεσα να συλλέγουν στοιχεία από τις παρακείμενες κάμερες ασφαλείας προκειμένου να δουν το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι επίδοξοι διαρρήκτες, τον τρόπο δράσης τους,  αλλά και ενδεχομένως τα χαρακτηριστικά τους, στην περίπτωση που δεν φορούσαν κουκούλες στα κεφάλια τους.

Παράλληλα συλλέγουν και γενετικό υλικό από τη μπουλντόζα αλλά και τους χώρους του κοσμηματοπωλείου, προκειμένου να μπορέσουν μέσω των αποτυπωμάτων, ή άλλων στοιχείων να ταυτοποιήσουν τους κακοποιούς.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button