Τρόπος Ζωής

Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια – Galaksias Portal News

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκαν οι Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα και μίλησαν για τη σχέση και τον γάμο τους.

«Όλα τα ζευγάρια ισορροπούν κι εμείς επειδή είμαστε ερωτευμένοι και αγαπιόμαστε» είπε αρχικά ο Πέτρος Κόκκαλης, ενώ η Δήμητρα Ματσούκα συμπλήρωσε: «Είμαστε καλά μεταξύ μας».

«Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια περισσότερο για εξωγενείς παράγοντες» είπε η ηθοποιός, ενώ διηγήθηκε και πώς γνωρίστηκαν το 2014 μέσω μιας κοινής φίλης.

«Ήμουν μόνη μου τότε και ο Πέτρος. Είδα κάποιον που μου άρεσε πάρα πολύ και φαντάστηκα ότι είναι γεωπόνος. Μας σύστησε η φίλη και μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα» σημείωσε.

Σχετικά με το γάμο τους και την εφτάχρονη σχέση τους είπαν: «Μου άρεσε η ιδέα του για πάντα μαζί που συμβολίζει ο γάμος. Η πρόταση γάμου είχε γίνει πολύ στην αρχή της σχέσης μας. Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον. Το αισθανόμασταν και οι δύο και το κάναμε».

«Εγώ να πω την αμαρτία μου νιώθω διαφορετικά μετά τον γάμο. Είναι πλουσιότερη η σχέση. Αλλάζει η φύση της. Είναι θέμα άνοιγμα οριζόντων» είπε ο Πέτρος Κόκκαλης. «Συγκινημένη θα συμφωνήσω» συμπλήρωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

Σε ερώτηση αν ζηλεύει τη Δήμητρα Ματσούκα σε ερωτικές σκηνές είπε τόνισε ότι «δεν την ζηλεύω. Μάλιστα όταν πήγα και την είδα πρώτη φορά στο θέατρο, ζαλίστηκα».

Μάλιστα, σημείωσε πως την πρώτη φορά που την είδε στο θέατρο ζαλίστηκε: «Επειδή εγώ δεν πήγαινα πολύ συχνά στο θέατρο… Με καταπιέζει εμένα το θέατρο γενικά και όταν πήγα να δω τη Δήμητρα, ζαλίστηκα. Έχει μια τρομερή ενέργεια, τρομερή παρουσία πάνω στη σκηνή και επειδή εγώ την ζω, δεν την ζηλεύω».

«Δεν έχω ξανασυγκινηθεί ποτέ στη ζωή μου σε εκπομπή»

Στην εκπομπή προβλήθηκε και ένα βίντεο από την αδερφή της Μαρία Ματσούκα με την Δήμητρα Ματσούκα να δηλώνει: «Είμαι πολύ δεμένη με την αδελφή μου και με τον αδελφό μου. Η αδελφή μου είναι και η μικρή της οικογένειας μου. Δεν έχω ξανασυγκινηθεί ποτέ στη ζωή μου σε εκπομπή. Είναι κάτι το οποίο πάντα απευχόμουν, να που μου συνέβη. Όμως είναι καλός ο λόγος».

«Η βράβευση που της είχα αφιερώσει πριν κάποια χρόνια στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ήταν για ένα έργο του Θεοτόκη, οι “Σκλάβοι στα δεσμά τους” σε σκηνοθεσία του Τώνη Λυκουρέση» σημείωσε.

«Όταν την βλέπω στο θέατρο και στην τηλεόραση, νομίζω ότι πάντα κλαίω. Είτε είναι κωμωδία είτε είναι δράμα, εγώ θα κλάψω γιατί είμαι πολύ περήφανη. Είναι αληθινή η αδελφή μου στο συναίσθημα που βγάζει, πάντα ήταν έτσι. Πάλευε για αυτό που ήθελε και την θυμάμαι μια ζωή να παίρνει τηλέφωνα, να τρέχει σε κάστινγκ και να κάθεται να περιμένει με τις ώρες στα θέατρα. Ό,τι έχει καταφέρει, το έχει κάνει με την αξία της» είχε εξομολογηθεί, λίγο νωρίτερα, η Μαρία για την Δήμητρα Ματσούκα.

To άρθρο Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button