Υγεία & Διατροφή

Σε ετοιμότητα ο ΟΑΣΘ ώστε σε περίπτωση χιονοπτώσεων να συνεχιστούν τα δρομολόγια – Galaksias Portal News

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, ώστε σε περίπτωση χιονοπτώσεων στην πόλη, κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, να συνεχιστούν τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, κανονικά.

Όπως αναφέρει ο Οργανισμός, ανάλογα με την ένταση των καιρικών φαινομένων, προβλέπεται η εκτέλεση βασικών δρομολογίων, ώστε να μην διακοπεί η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήδη, με εντολή του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΑΣΘ Κώστα Ταγγίρη, ο Οργανισμός διαθέτει επαρκείς ποσότητες αλατιού, για τα δύο αμαξοστάσιά του, προκειμένου να είναι δυνατή η κίνηση των λεωφορείων έως την έξοδό τους στο οδικό δίκτυο. Επιπλέον, ο ΟΑΣΘ διαθέτει αντιολισθητικές αλυσίδες και εφόσον απαιτηθεί θα τις χρησιμοποιήσει», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Έχουμε προετοιμαστεί ώστε εφόσον σημειωθούν έντονες χιονοπτώσεις, να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα πιθανά προβλήματα. Πιστεύουμε ότι ο Οργανισμός θα ανταποκριθεί», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button