Επικαιρότητα

Σε νέα διεύθυνση στεγάζει τη λειτουργία του το ΚΑΠΗ Πλατανέ – Τσεσμέ – Galaksias.com

Οι συμπολίτες μας της Τρίτης Ηλικίας που είναι εγγεγραμμένοι στη συγκεκριμένη κοινωνική δομή του Δήμου, μπορούν ν’ απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που παρέχει το ΚΑΠΗ, από Δευτέρα έως Παρασκευή

Σε νέα διεύθυνση στεγάζει τη λειτουργία του το ΚΑΠΗ Πλατανέ – Τσεσμέ Δήμου Ρεθύμνης, το οποίο πλέον εγκαταστάθηκε στην οδό Νέας Φώκαιας 28, στην περιοχή Τσεσμέ.

Οι συμπολίτες μας της Τρίτης Ηλικίας που είναι εγγεγραμμένοι στη συγκεκριμένη κοινωνική δομή του Δήμου, μπορούν ν’ απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που παρέχει το ΚΑΠΗ, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά το χρονικό διάστημα από 7.30 το πρωϊ έως 3.30 το μεσημέρι. Εάν επιθυμούν τηλεφωνική επικοινωνία, τα στελέχη της δομής εξυπηρετούν στο τηλ: 28310 51339.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή της για τη χωρική και συνακόλουθα τη λειτουργική αναβάθμιση του ΚΑΠΗ Τσεσμέ- Πλατανιά (5ο ΚΑΠΗ Δ.Ρ), η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ρεθύμνης Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, καλωσορίζει τα Μέλη του ΚΑΠΗ στο νέο χώρο και τους εύχεται Υγεία, Δύναμη και δημιουργική διάθεση για να συνεχίσουν να σμίγουν εκεί, να μοιράζονται σκέψεις και ενδιαφέροντα και να δημιουργούν ωραίες, κοινές αναμνήσεις.

Με την ευκαιρία ο Δήμος Ρεθύμνης δια της αρμόδιας Αντιδημάρχου και των στελεχών του 5ου ΚΑΠΗ, ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανέ – Τσεσμέ για τη φιλοξενία του 5ου ΚΑΠΗ, επί 1,5 χρόνο, σε ακίνητο ιδιοκτησίας τους.

Η γενναιόδωρη απόφασή τους να εξυπηρετήσουν τους ηλικιωμένους συμπολίτες της περιοχής δράσης του Συλλόγου και να διευκολύνουν τον Δήμο παραχωρώντας χώρο για μια σημαντική δομή, καταδεικνύει την κοινωνική τους ευαισθησία, τον αλτρουισμό και την ανιδιοτελή τους προσήλωση σε πράξεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button