ΕνημέρωσηΠολιτική

Το λουλούδι και η υπόσχεση – Galaksias Portal News

Στο σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών μετέβη ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ένα λουλούδι και έδωσε «μία υπόσχεση προς τα θύματα και τους συγγενείς και τους φίλους τους, πως δε θα ξεχαστούν».

Στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Θεσσαλία για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε και στον τόπο του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο κ. Κασσελάκης άφησε ένα λουλούδι και, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram, και «μία υπόσχεση προς τα θύματα και τους συγγενείς και τους φίλους τους, πως δε θα ξεχαστούν».

«Τέμπη. Εδώ που πάγωσε ο χρόνος. Εδώ που κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι 57 συμπολίτες μας οδηγήθηκαν στον θάνατο λόγω της κακιάς της ώρας και όχι της κακιάς της χώρας. Άφησα ένα λουλούδι και μια υπόσχεση προς τα θύματα και τους συγγενείς και τους φίλους τους, πως δε θα ξεχαστούν. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη. Δύσκολος αγώνας απέναντι σε ένα καθεστώς που ρίχνει τσιμέντο στην πληγή…

…Η υπόσχεση ότι δε θα ξεχάσουμε ποτέ αποτυπώνεται στο έργο του Γιώργου Κόφτη, που βρίσκεται δίπλα από το σημείο του εγκλήματος των Τεμπών.
Τα καρφιά αυτά είναι καρφωμένα στην καρδιά της πατρίδας μας».

To άρθρο Ο Στέφανος Κασσελάκης στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη: Το λουλούδι και η υπόσχεση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button