ΑθλητικάΕνημέρωση

Η αύρα του «πλημμύρισε» το Υπουργείο Αθλητισμού – Galaksias Portal News

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, δέχτηκε στο γραφείο του Ότο Ρεχάγκελ, μια ημέρα μετά την βράβευση του θρυλικού προπονητή της Εθνικής ποδοσφαίρου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα “Gazzetta Awards”.

Η επίσκεψη του Ότο Ρεχάγκελ στην Ελλάδα συμπίπτει με τη συμπλήρωση 20 ετών από το μεγάλο άθλο του Euro 2004 και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης θέλησε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

“Σήμερα η αύρα του Ότο “πλημμύρισε” το Υπουργείο Αθλητισμού. Τον υποδεχτήκαμε με συγκίνηση, καμάρι και περηφάνεια. Έναν άνθρωπο που 20 χρόνια μετά από τον πολύ μεγάλο άθλο, τον μοναδικό του ελληνικού ποδοσφαίρου, μάς έκανε την τιμή να μας επισκεφτεί και τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό”, ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού και συνέχισε: “Ήταν, είναι και θα παραμείνει ο εμβληματικός στρατηγός της μεγάλης επιτυχίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι στην καρδιά και την ψυχή όλων των Ελλήνων. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας, την αγάπη μας για όλα όσα μας πρόσφερε. Μας έκανε υπερήφανους και η Ελλάδα δεν το ξεχνάει ποτέ”.

Ο Ότο Ρεχάγκελ από την πλευρά του αναφέρθηκε στην ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη του, υποδοχή που του επιφύλαξε ο ελληνικός λαός, την μέρα της επιστροφής της Εθνικής μας ομάδας από την Πορτογαλία και ευχαρίστησε τον υπουργό για την πρόσκληση.

Ο Γερμανός προπονητής υπέγραψε μία μπάλα ποδοσφαίρου στον υπουργό Αθλητισμού και εκείνος από την πλευρά του, του δώρισε έναν Κούρο, ένα κυκλαδίτικο ειδώλιο, προσκαλώντας τον παράλληλα να επισκεφτεί τις Κυκλάδες με την οικογένειά του, όποτε το επιθυμεί.

To άρθρο Συνάντηση Γιάννη Βρούτση με Ότο Ρεχάγκελ: Η αύρα του «πλημμύρισε» το Υπουργείο Αθλητισμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button