ΕνημέρωσηΠολιτική

Αυτοκτόνησε η διάσημη ηθοποιός ερωτικών ταινιών Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ – Galaksias Portal News

Τέλος στη ζωή της έδωσε η διάσημη ηθοποιός ερωτικών ταινιών Κάγκνεϊ Λιν Κάρτερ (Kagney Linn Karter) σε ηλικία 36 ετών.

Η 36χρονη φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή της στο σπίτι της στην Πάρμα στο Οχάιο των ΗΠΑ, σύμφωνα με τη σελίδα GoFundMe που δημιούργησαν οι φίλοι της για λογαριασμό της μητέρας της για να συγκεντρώσουν χρήματα (8.000 δολάρια) για την κηδεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα χρήματα θα διατεθούν στη μητέρα της, Τίνα, για να βοηθήσουν στο κόστος της κηδείας της και επιπλέον κεφάλαια θα διατεθούν για τη διάσωση ζώων. Οι φίλες της Ρέιτσελ και Μέγκαν έγραψαν: «Δυστυχώς, παρά τα πολλά εντυπωσιακά επιτεύγματα και τα ταλέντα της, η Κάγκνεϊ πάλεψε με προβλήματα ψυχικής υγείας καθώς περνούσαν τα χρόνια».

Στην τελευταία ανάρτηση της Κάρτερ στο Instagram στις 10 Φεβρουαρίου δημοσίευσε μια φωτογραφία ντυμένη με μπικίνι στην παραλία με τη λεζάντα «Γεια σου από τη Φλόριντα».

Η Κάρτερ ξεκίνησε στη βιομηχανία των αισθησιακών ταινιών στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το Official Silence of the Lambs Parody και Not Married with Children XXX.

Η σταρ έχει προταθεί πολλές φορές για βραβεία Adult Video News, χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει τα ανάλογα «όσκαρ».

Προτάθηκε το 2011 ως κορυφαία γυναίκα ερμηνεύτρια της χρονιάς. Το 2010, ήταν υποψήφια ως καλύτερη νέα στάρλετ.

Οι φίλες της Ρέιτσελ και Μέγκαν έγραψαν: «Δυστυχώς, παρά τα πολλά εντυπωσιακά επιτεύγματα και τα ταλέντα της, η Κάγκνεϊ πάλεψε με προβλήματα ψυχικής υγείας καθώς περνούσαν τα χρόνια».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button