ΑθλητικάΕνημέρωση

«Από την Εθνική Ελλάδας δεν μου έχει γίνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου» – Galaksias Portal News

Ο Γκουστάβο Πογέτ μιλώντας στην «Sun» ανέφερε πως από την πλευρά της Εθνικής Ελλάδας δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση για ανανέωση συμβολαίου, με τον ίδιο να εκφράζει τον προβληματισμό του για την συνέχεια.

Ο Γκουστάβο Πογετ έκανε δηλώσεις στην αγγλική «Sun», με τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας να αναφέρεται στο συμβόλαιο του με την «γαλανόλευκη» και το γεγονός πως δεν του έχει γίνει ακόμα πρόταση ανανέωσης.

Μάλιστα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας υπογράμμισε πως θέλει να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, με τον ίδιο παράλληλα να τονίζει πως δεν περνά από το χέρι του η όλη υπόθεση.

Τα λόγια του Πογετ

«Υπήρξαν πάρα πολλές φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο ανανέωσης, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόταση. Οπότε παραμένω στην κατάσταση. Θα δούμε.

Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί στο Euro 2024 και να πάει στη Γερμανία χωρίς προπονητή. Το πρόβλημα είναι ότι ξέρω λόγω του παρελθόντος μου στην ΑΕΚ πώς λειτουργεί το πράγμα.

Ζήτησα να μην φτάσω στις 31 Μαρτίου χωρίς νέο συμβόλαιο.

Ίσως θέλουν να περιμένουν, εντάξει. Είμαι στην ευχάριστη θέση να περιμένω για να υπογράψω συμβόλαιο και να μεταφέρω τις ευθύνες μου μέχρι την τελευταία στιγμή. Αλλά ξέρετε οι άνθρωποι παίζουν με την κατάσταση, “Αν προκριθείς, θα πάει στο Euro γιατί δεν έχουν σημασία τα χρήματα γιατί δεν θα τα χάσει”. Ή το αντίστροφο, “Αν δεν έχει , θα ανανεώσει φθηνότερα ή οτιδήποτε άλλο”. Δεν μου αρέσει αυτό.

Θέλω να με σκέφτονται ως προπονητή για αυτό που είμαι τώρα και θα γίνω είμαι ακριβώς ο ίδιος και στις 31 Μαρτίου.

Το θέμα είναι προφανώς εκτός δικού μου ελέγχου. Απλώς περιμένω. Θα ήθελα πολύ να ανανεώσω πριν από την προθεσμία για να κλείσω αυτήν την κατάσταση αφού ακόμη και για τους παίκτες είναι λίγο περίεργο να μη γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί.

Ειδικά γιατί ξέρω ότι αν δεν ανανεώσω μετά τις 31, γνωρίζοντας πώς λειτουργεί στην Ελλάδα, θα με κατηγορήσουν. Δεν ξέρω για ποιο πράγμα, αλλά θα κατηγορηθώ, θα είναι δική μου ευθύνη.

Κανονικά, όταν θέλεις έναν παίκτη, δεν περιμένεις μέχρι τους τελευταίους έξι μήνες ή τρεις μήνες ή δύο μήνες για να ανανεώσεις το συμβόλαιό του. Άρα θέλουν προπονητή; Εμένα, λυπάμαι, αλλά το timing δείχνει ότι η Ομοσπονδία δεν βιάζεται ιδιαίτερα.

Θα πάω μέχρι το τέλος, θα είμαι ο εαυτός μου. Τελείωσα δύο συμβόλαια στη Σαραγόσα.

Έπαιξα μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της τελευταίας στιγμής και τα έδωσα όλα. Δεν πρόκειται να αλλάξω τώρα, οπότε είμαι ο ίδιος. Αλλά είναι λίγο άβολη αυτή η κατάσταση. Δεν είναι φυσιολογικό να μην μού έχει γίνει πρόταση ανανέωσης. Δεν είναι»

 

To άρθρο Πογέτ: «Από την Εθνική Ελλάδας δεν μου έχει γίνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button