ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί, είμαι Εθνική Ελλάδας και τώρα είμαι με το ΠΑΣΟΚ» – Galaksias Portal News

Στο σχόλιο που έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, σχετικά με τη «μεταγραφή» του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ΠΑΣΟΚ απάντησε το πρωί της Τετάρτης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

«Είναι η άποψή του αυτή. Δεν θα μπω ποτέ σε αντιπαράθεση με κάποιον που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. δεν ανέχομαι να μου λένε για ηθική. Δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ, ο κ. Κακλαμάνης καλά θα κάνει να ενημερωθεί πρώτα για το τι έχει συμβεί. Από τη στιγμή που τοποθετείται δημόσια για εμένα, θα έπρεπε να ξέρει τι έχει συμβεί τους 3-4 τελευταίους μήνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να εκθέσω κανέναν», σχολίασε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν ευρωβουλευτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν είναι Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ, απάντησε: «Είμαι Εθνική Ελλάδας και τώρα είμαι με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη. Το ευρωκοινοβούλιο είναι τελείως διαφορετικό από το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση όπως στην Ελλάδα. Αν υπήρχε, δεν θα μπορούσα να υπερασπιστώ κάτι τέτοιο. Και στο παρελθόν έχουν γίνει μεταγραφές σε άλλα κόμματα. Ο Ζαγοράκης φταίει;», υποστήριξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό σχολίασε για τη μετακίνηση του Θοδωρή Ζαγοράκη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Όφειλε να πάρει και έναν δεξιό το ΠΑΣΟΚ. Έχουμε μαζέψει το μισό ΠΑΣΟΚ. Αφήστε να φύγει ένας από εμάς να πάει στο ΠΑΣΟΚ. Για όνομα του Θεού που γίνεται ολόκληρος ντόρος. Εμένα να πειράζει; Ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε».

Δείτε βίντεο:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button