Τρόπος Ζωής

«Αν με απατήσει ο Θοδωρής δεν θα σκεφτώ τα αντίποινα να πάω με άλλον» – Galaksias Portal News

Το θέμα «απιστία» ήταν μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησε σήμερα (08.04.2024), το πάνελ της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, «Mega Καλημέρα»,

Με αφορμή δηλώσεις της Ματθίλδης Μαγγίρα, η Ελεονώρα Μέλέτη έφερε ως παράδειγμα τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, αλλά και το πώς θα αντιδρούσε η ίδια σε περίπτωση που μάθαινε πως ο σύζυγός της την απατά.

«Αν με απατήσει ο Θοδωρής δεν θα σκεφτώ τα αντίποινα να πάω με έναν άλλον. Θα του πω: Αγάπη μου γλυκιά πήγαινε ζήσε με τον άλλο έρωτα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη και ρώτησε τους συνεργάτες της: «Υπάρχει ποτέ περίπτωση – ως ενήλικες που είστε – να κάνετε ποτέ αντίποινο άμα σας απατά ο άλλος;»

«Κατ’ αρχάς δεν λειτουργείς. Κάποιοι άνθρωποι δεν λειτουργούν με αντίποινα», απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Εγώ διαφωνώ απόλυτα μαζί σας. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορείτε να το παραδεχτείτε γιατί είστε παντρεμένοι άνθρωποι, αλλά γενικά θεωρώ ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνδρες και γυναίκες που από εγωισμό θα κάνουν αντίποινα», πρόσθεσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

To άρθρο Ελεωνόρα Μελέτη: «Αν με απατήσει ο Θοδωρής δεν θα σκεφτώ τα αντίποινα να πάω με άλλον» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button