Τρόπος Ζωής

Η Άντζελα Δημητρίου «παγώνει» τις νομικές ενέργειες κατά της κόρης και του γαμπρού της

Χρόνο για να ηρεμήσει και η ίδια, αφού ο θάνατος της μητέρας της την κλόνισε, παίρνει η Άντζελα Δημητρίου και όπως φαίνεται για την ώρα βάζει σε δεύτερη μοίρα τις σκέψεις να κινηθεί νομικά κατά της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη και του γαμπρού της, Φώτη Λώση.

Μετά τον άγριο καυγά κατά την περιοδεία στις ΗΠΑ, που στάθηκε αφορμή η Άντζελα Δημητρίου να μη μιλά με την κόρη της και τον γαμπρό της, η «λαίδη» σκεφτόταν να ακολουθήσει τη νομική οδό. Οι σχέσεις της με την Όλγα Κιουρτσάκη και τον Φώτη Λώση παραμένουν τεταμένες.

Τώρα όμως, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Άντζελα Δημητρίου βάζει στον πάγο το νομικό σκέλος της υπόθεσης.

«Είχαμε ακούσει ότι μπορεί να φτάσουν στα δικαστήρια. Όπως είχε πει και στην εκπομπή μας η Βάσια Καπερνάρου, σκόπευε να κινηθεί νομικά η Άντζελα Δημητρίου απέναντι σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά.

Αυτό λοιπόν που μαθαίνω τώρα είναι ότι υπάρχει μια ανατροπή. Η Άντζελα Δημητρίου είχε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα με την δικηγόρο της, Βάσια Καπερνάρου στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει “παγώσει” τα πάντα, δεν θέλει να προχωρήσει η διαδικασία γιατί και ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά εξαιτίας και του θανάτου της μητέρας της», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Θέλει τα πάντα να ηρεμήσουν, να ηρεμήσει και η ίδια πρωτίστως και μετά να δει τι μέλλει γενέσθαι», πρόσθεσε. 

 

Η Άντζελα Δημητρίου βιώνει μια πολύ δύσκολη περίοδο και μάλιστα γι’ αυτό είχε αποχωρήσει από το J2US.

To άρθρο Η Άντζελα Δημητρίου «παγώνει» τις νομικές ενέργειες κατά της κόρης και του γαμπρού της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button