Υγεία & Διατροφή

Επέστρεψε στην Αθήνα με τα δύο μετάλλια στο στήθος η Ευαγγελία Πλατανιώτη!

Επέστρεψε την Κυριακή από την Ντόχα η αποστολή της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη μαζί με την Σοφία Μπαλκογεώργου, που θριάμβευσαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, καθώς και η υπόλοιπη ελληνική αποστολή της καλλιτεχνικής κολύμβησης έτυχαν θερμής υποδοχής στο «Ελ. Βενιζέλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου κατάφεραν να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την 6η θέση που κατέλαβαν στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου καλλιτεχνικής κολύμβησης. Μάλιστα, η δεύτερη είχε και μια… έκπληξη στο «Ελ. Βενιζέλος», αφού φίλοι και συγγενείς την περίμεναν με μια τούρτα (είχε πριν από λίγες ημέρες γενέθλια).

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία κατέκτησε δύο μετάλλια στη διοργάνωση, στις δηλώσεις της, ανέφερε: «Είμαι 20 χρόνια στο άθλημα. Δουλεύω πολύ σκληρά και βάζω διαφορετικούς στόχους. Τα τελευταία 2 χρόνια είχα στόχο το χρυσό. Δεν ήρθε πέρυσι, φέτος δεν θα γινόταν να το αφήσω να περάσει έτσι.

Είναι τιμή για μένα να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς για 4η φορά. Ήταν δύσκολος ο αγώνας, δεν είχαμε δουλέψει τόσο πολύ το ντουέτο, αλλά πήγαν όλα όπως έπρεπε και θα είμαστε στο Παρίσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το “σκέφτομαι να τα παρατήσω το έχει σκεφτεί νομίζω κάθε αθλητής. Κάθε αποτυχία μου με έκανε πιο δυνατή. Πέρυσι που έχασα το μετάλλιο στη Φουκουόκα είπα στην προπονήτριά μου θα πάω στην Ντόχα να πάρω το χρυσό».

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μπαλκογεώργου

 

Η αποστολή της ομάδας μας

Η τούρτα-έκπληξη Σοφία Μαλκογεώργου, η οποία είχε πριν λίγες ημέρες γενέθλια

 

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button