Κόσμος

Απολογείται ο 42χρονος που μαχαίρωσε την 22χρονη – Galaksias.com

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα για να απολογηθεί ο 42χρονος Ιρακινός, ο οποίος σε κατάσταση παραφροσύνης επιτέθηκε με μαχαίρι σε 22χρονη στην Ερμού.

Ο δράστης ακινητοποίησε την ανυποψίαστη γυναίκα στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών. Στη συνέχεια την χτύπησε με μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των δύο τραυμάτων ήταν τέσσερα δάκτυλα. Η 32χρονη έπεσε αιμόφυρτη κοντά στο κατάστημα ρούχων όπου εργαζόταν. Ένα σακίδιο που είχε στην πλάτη η νεαρή γυναίκα φαίνεται ότι την προστάτεψε από μοιραίο για τη ζωή της χτύπημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 22χρονη έφθασε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της και οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί πνευμοθώρακα (το μαχαίρι είχε τρυπήσει το θωρακικό τοίχωμα), ενώ είχε και ένα σπασμένο πλευρό.

Ο 42χρονος, ενδεχομένως να χρειαστεί πραγματογνωμοσύνη και από ψυχίατρο, καθώς όπως είπε στους περαστικούς «επιτέθηκε στην γυναίκα γιατί νόμιζε ότι είναι κατάσκοπος που τον παρακολουθούσε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button