Υγεία & Διατροφή

Ο διπλός ρόλος σε ντοκιμαντέρ του BBC για τη ζωή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ – Galaksias Portal News

Η Κιμ Καρντάσιαν θα αναλάβει το ρόλο της παραγωγού και θα συμμετέχει σε μια σειρά ντοκιμαντέρ για τη θρυλική Ελίζαμπεθ Τέιλορ, για λογαριασμό του BBC.

Με προσωρινό τίτλο «Elizabeth Taylor: Rebel Superstar» η σειρά των τριών επεισοδίων θα αποκαλύψει «πώς μία από τις πιο γνωστές σταρ του Χόλιγουντ έδειξε τον δρόμο για τη σύγχρονη σόουμπιζ. Επίσης θα εμβαθύνει στην τέχνη και την τεχνική της Τέιλορ ως ηθοποιού, που γοήτευσε τους φαν του κινηματογράφου, αλλά άλλαξε και τη σχέση μεταξύ κοινού και σταρ – ενώ θα περιγράψει το πώς έγινε επιχειρηματίας με περιουσία δισεκατομμυρίων δολαρίων και ακτιβίστρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σειρά θα μιλήσουν επίσης η Τζόαν Κόλινς, με την οποία ανταγωνιζόταν για τον ρόλο της Κλεοπάτρας, η στενή της φίλη Κάρολ Μπάγερ Σάγκερ (Carole Bayer Sager), η Μάργκαρετ Ο’Μπράιεν (Margaret O’Brien) και ο Άντονι Φάουτσι(Anthony Fauci) μεταξύ άλλων, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζέιμς Χάουζ (James House).

«Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ ήταν μια μαχήτρια. Είναι η απόδειξη ότι μπορείς να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι, να αλλάζεις και να δημιουργείς διαφορετικά κεφάλαια στη ζωή σου – και άνοιξε τον δρόμο για όλους εμάς που την ακολουθήσαμε σε αυτό το μονοπάτι» δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι πρόσφατα, η διάσημη τηλεπερσόνα πρωταγωνίστησε στην τελευταία σεζόν του «American Horror Story» με την υπογραφή του Ράιαν Μέρφι (Ryan Murphy). Επίσης, πρωταγωνιστεί και είναι παραγωγός της κωμωδίας «The 5th Wheel», αναφέρει το Deadline.

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button