Κόσμος

Ενδιαφέρον της Κράσνονταρ για Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια – Galaksias.com

Για έντονο ενδιαφέρον της Κράσνονταρ για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς αλλά και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, κάνει λόγο το RPL Sky. Η ρωσική ιστοσελίδα αποκαλύπτει πως η Κράσνονταρ κατέθεσε πρόταση για την αγορά του Σέρβου εξτρέμ ενώ ρώτησε για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

«Ακόμη ένας υποψήφιος για την Κράσνονταρ είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε 7 εκατομμύρια ευρώ ενώ κι ο πατέρας του θέλει 3 εκ. ευρώ για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Οι ‘’ταύροι’’ περίμεναν να φτάσει προς το τέλος η ευρωπαϊκή μεταγραφική περίοδος ευελπιστώντας να πέσουν οι τιμές (6 εκ. ο ΠΑΟΚ και 1,5 ο πατέρας του)», αναφέρει σχετικά με τον διεθνή Σέρβο που έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2027 με τους Θεσσαλονικείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δημοσίευμα προσθέτει για τον Κωνσταντέλια: «Ο ΠΑΟΚ ζήτησε περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ για τον 20χρονο Κωνσταντέλια (ο οποίος έχει προσφορά και από τη Λειψία)».

Υπενθυμίζεται πως προπονητής στην Κράσνονταρ είναι ο Βλάνταν Ίβιτς που έχει περάσει στο παρελθόν και ως παίκτης και ως προπονητής από τους «ασπρόμαυρους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button