ΕνημέρωσηΟικονομία

40 επιχειρήσεις με περισσότερες από 1.200 θέσεις εργασίας – Galaksias Portal News

«Ημέρα Καριέρας» διοργανώνεται αύριο (21.3.2024) από την Δημόσια Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Domotel Xenia Volos (Πλαστήρα 1, 38221, Βόλος) από τις 10:00 έως τις 18:00.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην «Ημέρα Καριέρας» είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες που αναζητούν εργασία και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΔΥΠΑ.

Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να:

  • Συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό
  • Ενημερωθούν για το εύρος των διαθέσιμων θέσεων εργασίας και τις ειδικότητες που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση από τις επιχειρήσεις και να
  • Συναντηθούν με εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) και να ενημερωθούν για τις δράσεις και υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς κλάδους, όπως: τουρισμός και φιλοξενία, βιομηχανία τροφίμων, κατασκευές, υπηρεσίες εκπαίδευσης, κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, ιατρικές υπηρεσίες, διάφοροι τομείς εμπορίου, με τη συμμετοχή επίσης εμπορικών και βιοτεχνικών φορέων.

Οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν διαφορετικά επίπεδα εξειδίκευσης και εκπαίδευσης, σε ειδικότητες όπως: ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πωλήσεων, υπάλληλοι γραφείου, μεγάλο εύρος ειδικοτήτων του τουριστικού κλάδου, καθώς και ειδικότητες στον κλάδο της πληροφορικής, νοσηλευτές, οδηγοί, τεχνικοί όπως υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, κ.ά.

Όλες οι επιχειρήσεις και οι ειδικότητες που αναζητούν βρίσκονται αναρτημένες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.dypa.gov.gr/27i-hmera-karieras-dypa-bolos-21-martioy-2024

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ στο: www.dypa.gov.gr

To άρθρο «Ημέρα Καριέρας» στον Βόλο: 40 επιχειρήσεις με περισσότερες από 1.200 θέσεις εργασίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button