ΕνημέρωσηΠολιτική

Οι ροτόντες, το τζάκι και το καλωσόρισμα του Κασσελάκη στη συνεδρίαση της ΚΟ στις Σπέτσες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες με τον πρόεδρο του κόμματος να υποδέχεται τους βουλευτές στην είσοδο. 

Τις εργασίες της συνεδρίασης της ΚΟ στις Σπέτσες άνοιξε ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για συνεδρίαση, αλλά για μια παραγωγική και δημιουργική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων.

Πρότεινε την από κοινού διαμόρφωση  αξόνων για ένα «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο», με στόχο την ανασυγκρότηση  εκ βάθρων του κράτους, ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους( πχ Υγεία,, Κοινωνική Πρόνοια, Παιδεία, Ασφάλεια, Δημόσια Διοίκηση, Δικαιοσύνη, κ.α.), την ευημερία και πρόοδο για όλους,  για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ως οικοδεσπότης περίμενε στην είσοδο τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους χαιρετούσε έναν έναν.

Έχει προβλεφθεί κάθε λεπτομέρεια για τη συνεδρίαση και μάλιστα θα υπάρχει κάθε ώρα ένα μικρό διάλλειμα για τους καπνιστές. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το τζάκι στο χώρο που γίνεται η συνεδρίαση της ΚΟ είναι αναμμένο.

Ο χώρος στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη έχει διαμορφωθεί με ροτόντες με τους βουλευτές να έχουν μαζί τους λαπ τοπ προκειμένου να μπορούν να κρατούν σημειώσεις.

Η Θεοδώρα Τζάκρη έκανε μια αναλυτική ενημέρωση σχετικά με την καμπάνια για την ακρίβεια. Στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υιοθετείται ένα άλλο μοντέλο, καθώς υπάρχει και συζήτηση μεταξύ των βουλευτών.

Να σημειωθεί ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  έφθασαν στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη  με βανάκια και ταξί για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Στις απουσίες εκτός των Αλέξη Τσίπρα, Ελενας Ακρίτα και Ολγας Γεροβασίλη δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και η βουλευτής Μαρίνα Κοντοτόλη που δήλωσε ασθένεια. Ο Παύλος Πολάκης αναμένεται στο νησί το βράδυ, λόγω προγραμματισμένου χειρουργείου. Αθηνά Λινού και Ρένα Δούρου θα φθάσουν στις Σπέτσες το Σάββατο. 

Ο Σωκράτης Φάμελλος έφτασε στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη κρατώντας ένα κουτί γλυκά.

Στο νησί πάντως τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα εξαιτίας της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Φωτογραφίες Eurokinissi

To άρθρο Οι ροτόντες, το τζάκι και το καλωσόρισμα του Κασσελάκη στη συνεδρίαση της ΚΟ στις Σπέτσες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button