Κόσμος

Στήριξη από τους επιχειρηματίες ζήτησε ο Πούτιν ενώ η Ρωσία αντιμετωπίζει μπαράζ κυρώσεων

Τη Δύση κατηγόρησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν θέλοντας να αιτιολογήσει τη στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία μιλώντας με Ρώσους επιχειρηματίες, τους οποίους κάλεσε να στηρίξουν την οικονομία της χώρας, εξασφαλίζοντας ως αντάλλαγμα για αυτούς, ευνοϊκούς όρους στις δραστηριότητες τους.

Οι δυτικοί εταίροι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Ρωσία να ενεργήσει διαφορετικά, είπε ο Ρώσος πρόεδρος, χαρακτηρίζοντας την στρατιωτική επιχείρηση «αναγκαστικό μέτρο», και καλώντας τους επιχειρηματίες να συνεργασθούν με την κυβέρνηση για να στηρίξουν την οικονομία, την ίδια ώρα που η Ευρώπη έχει ανακοινώσει κύμα αυστηρών οικονομικών κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας.

Αναφερόμενος στην «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία είπε ότι ήταν ένα αναγκαστικό μέτρο, επειδή οι δυτικοί εταίροι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Ρωσία να ενεργήσει διαφορετικά.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger