ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Διπλά πλατινένιο το «ZARI» της Μαρίνας Σάττι σε μόλις 1 μήνα! – Galaksias Portal News

Σε μόλις 1 μήνα από την κυκλοφορία του, το «ZARI» της Μαρίνας Σάττι έγινε διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις στην Ελλάδα.

Η Μαρίνα Σάττι πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «ZARI» είναι ένα τραγούδι που παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, με τους στίχους να μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει.

Το «ZARI» που κυκλοφορεί στις ψηφιακές και streaming πλατφόρμες έχει σχεδόν αγγίξει τα 7.000.000 streams στο Spotify, λαμβάνοντας διπλά πλατινένια απονομή σε μόλις 1 μήνα από την κυκλοφορία του. Παράλληλα, οι προβολές του official video ξεπερνούν μέχρι στιγμής τις  11 εκατομμύρια – αριθμός ρεκόρ για ελληνική συμμετοχή στην ιστορία του θεσμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη μουσική «ZARI» υπογράφουν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister.

Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Δείτε το official video του «ZARI»:

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button