Τρόπος Ζωής

«Σταματήστε να τρομάζετε τους ανθρώπους» – Ξέσπασε η Έμα Χέμινγκ με δημοσιεύματα για την υγεία του Μπρους Γουίλις

Ένα άρθρο για την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις, ο οποίος διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια έκανε τη σύζυγο του ηθοποιού Έμα Χέμινγκ να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η Έμα Χέμινγκ με βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram εξηγεί πως ο τίτλος του άρθρου που έλεγε πως για τον 68χρονο ηθοποιό Μπρους Γουίλις «δεν υπάρχει πια χαρά», εν μέσω της μάχης που δίνει ο ηθοποιός με την άνοια, είναι κάτι που δεν ισχύει.

«Τώρα, μπορώ απλά να σας πω ότι αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια», δήλωσε η Χέμινγκ.

«Θέλω η κοινωνία και όποιος γράφει αυτούς τους ηλίθιους τίτλους να σταματήσουν να τρομάζουν τον κόσμο», είπε ενοχλημένη.

«Σταματήστε να τρομάζετε τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι μόλις λάβουν μια διάγνωση κάποιου είδους νευρογνωστικής νόσου, αυτό είναι όλο. Τελείωσε. Ας τα μαζέψουμε – Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δούμε εδώ. Τελειώσαμε. Όχι, είναι το εντελώς αντίθετο από αυτό».

Η Χέμινγκ εξήγησε ότι υπάρχει «πολλή θλίψη και λύπη» καθώς η οικογένειά της συνεχίζει να αντιμετωπίζει τη διάγνωση της μετωποκροταφικής άνοιας του Μπρους Γουίλις, αλλά παράλληλα και πολλή αγάπη, σύνδεση και χαρά.

«Εκεί βρισκόμαστε. Σταματήστε λοιπόν αυτούς τους ηλίθιους τίτλους. Αυτά τα ηλίθια clickbait πράγματα που φρικάρουν τον κόσμο. Σταματήστε να το κάνετε αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ, εντάξει;»

Στο μακροσκελές κείμενο με το οποίο συνόδευσε το βίντεο, η Χέμινγκ αναφέρει χαρακτηριστικά πως:

«Δύο πράγματα μπορούν να είναι αληθινά και να υπάρχουν ταυτόχρονα. Η θλίψη και η βαθιά αγάπη. Θλίψη και βαθιά σύνδεση. Το τραύμα και η ανθεκτικότητα. Έπρεπε να ξεφύγω από τον δρόμο μου για να φτάσω εδώ, αλλά μόλις έφτασα, η ζωή μου άρχισε να αποκτά νόημα και να έχω μια πραγματική αίσθηση του σκοπού. Υπάρχει τόση ομορφιά και ψυχή σε αυτή την ιστορία».

Στη συνέχεια η σύζυγος του Μπρους Γουίλις αναφέρθηκε σε ένα από τα σημεία των καιρών.

«Αυτό που κατάλαβα είναι ότι μας εκπαιδεύουν οι λάθος άνθρωποι. Άνθρωποι που έχουν μια γνώμη έναντι μιας εμπειρίας. Άνθρωποι που δεν έχουν αφιερώσει το χρόνο να εκπαιδευτούν σωστά για κάθε είδους νευρογνωστική ασθένεια».

«Μιλάω απλά για τη βασική γραμμή ευαισθητοποίησης για την άνοια και για το τι διοχετεύεται στο κοινό. Αναρωτιέστε γιατί το άγχος και η κατάθλιψη είναι αυξημένα στην κοινωνία μας. Ειλικρινά πιστεύω ότι ένα μέρος του έχει να κάνει με αυτό το είδος του clickbait, με το πώς τα πράγματα διαμορφώνονται και μας προωθούνται και πώς έχουμε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να πάρουμε αυτές τις πληροφορίες» πρόσθεσε.

Σε μια νέα ανάρτηση, η ίδια διευκρίνισε ότι οι τίτλοι των εφημερίδων ήταν αποθαρρυντικοί για τους ανθρώπους που παρέχουν φροντίδα σε άτομα που ζουν με άνοια.

«Αυτοί οι τίτλοι που δίνουν αυτή τη συνεχή καταστροφή και ζοφερή εικόνα της άνοιας είναι επιβλαβείς για αυτούς καθώς προσπαθούν να χτίσουν τη μονάδα υποστήριξής τους γύρω τους. Ή θα μπορούσε να επηρεάσει ένα άτομο που θέλει να βοηθήσει, αντίστροφα», πρόσθεσε.

Τον Μάρτιο του 2022, η οικογένεια του Γουίλις ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από την υποκριτική μετά τη διάγνωσή του με αφασία. Ωστόσο, έναν χρόνο αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι η κατάσταση του ηθοποιού εξελίχθηκε σε άνοια και συγκεκριμένα σε μετωποκροταφική άνοια, η οποία προκαλεί εγκεφαλικές διαταραχές και προβλήματα και στις ικανότητές του να μιλήσει και να επικοινωνήσει.

«Ο πολυαγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε ότι πάσχει από αφασία, γεγονός που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και κατόπιν ώριμης σκέψης, ο Μπρους εγκαταλείπει την καριέρα που τόσο αγαπούσε», είχε αναφερθεί στην ανάρτηση της οικογένειας στο Instagram.

To άρθρο «Σταματήστε να τρομάζετε τους ανθρώπους» – Ξέσπασε η Έμα Χέμινγκ με δημοσιεύματα για την υγεία του Μπρους Γουίλις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button