ΕνημέρωσηΟικονομία

Σταϊκούρας από προσυνέδριο ΝΔ: Η κρίση του πολέμου δεν θα εκτρέψει την ελληνική οικονομία

«Η κρίση του πολέμου στην Ουκρανία πλήττει, αλλά δεν θα εκτρέψει την ελληνική οικονομία», επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, προσθέτοντας από το βήμα του προσυνεδρίου της ΝΔ που γίνεται στη Θεσσαλονίκη ότι «δεν θα δημιουργηθούν μη αναστρέψιμες καταστάσεις. Έχουμε αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορούμε».

«Τα επιτεύγματα και οι θετικές προοπτικές που έχουν επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια, θολώνουν λόγω της τρέχουσας κατάστασης και των πρόσφατων δυσκολιών και προσκλήσεων. Ωστόσο τα ισχυρά θεμέλια που τέθηκαν τα προηγούμενα έτη, μας κάνουν να αισιοδοξούμε ότι η νέα κρίση πλήττει, αλλά δεν θα εκτρέψει την ελληνική οικονομία. Η νέα κρίση δημιουργεί πρόσθετες δυσκολίες, αλλά δεν θα οδηγήσει σε μη αντιστρεπτέες καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε επίγνωση της όξυνσης των προβλημάτων στο πεδίο της οικονομίας», επισήμανε ο ίδιος.

Παρά τις τεράστιες προκλήσεις και την υψηλή αβεβαιότητα «η ΝΔ έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορεί, και για αυτό είμαι βέβαιος ότι παρά τις μεγάλες φουρτούνες, η ελληνική οικονομία θα οδηγηθεί τελικά σε ένα περιβάλλον υψηλής και διατηρήσιμης μεγέθυνσης δημιουργίας πολλών και νέων θέσεων απασχόλησης και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής. Πιστεύω βαθιά, ότι με ενότητα και πολιτική συνοχή θα τα καταφέρουμε», επισήμανε.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger