ΑθλητικάΕνημέρωση

Το εμπόδιο του Κοβάτσεβιτς και το μεγάλο κίνητρο του Έλληνα τενίστα – Galaksias Portal News

Με ορμή ξεκίνησε την προσπάθεια του ο Στέφανος Τσιτσιπάς να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο τουρνουά «Mifel Tennis Open», που διεξάγεται στο Λος Κάμπος του Μεξικό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός, παραχώρησε μόλις 3 γκέιμ στην επιβλητική του πρεμιέρα κόντρα στον Αυστραλό και Νο 72 του κόσμου, Αλεκσάνταρ Βούκιτς, επικρατώντας με 6-3, 6-0, μετά από μόλις 64 λεπτά αγώνα και εξασφαλίζοντας μια θέση στα προημιτελικά.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Αλεκσάνταρ Κοβάτσεβιτς, ο οποίος νωρίτερα κέρδισε τον Αυστραλό Ρίνκι Χιτσικάτα με 6-3, 4-6 και 6-4.

Ο αγώνας του θα αρχίσει περίπου στις 4 το πρωί της Παρασκευής (23/2, Cosmote Sport 6). Θα προηγηθούν oι προημιτελικοί Μπόρζες-Ρουντ (τα μεσάνυχτα), Μίκελσεν-Τόμπσον, ενώ το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα κλείσει το ματς Ζβέρεφ-Κοκκινάκης.

Θα είναι η πρώτη συνάντηση του Έλληνα πρωταθλητή με τον 25χρονο Αμερικανό και ο νικητής πιθανότατα θα αναμετρηθεί με τον Κάσπερ Ρουντ.

«Είναι θαυμάσιο που είμαι πίσω στο Λος Κάμπος και που ξεκίνησα με μια νίκη σήμερα. Ελπίζω να συνεχίσω σ’ αυτό το δρόμο με καλές προθέσεις στο court. Μου δίνει κίνητρο να επιστρέψω εκεί και να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω. Αυτές η στιγμές σε αφυπνίζουν, σου δείχνουν πως τελευταία δεν ήσουν σε θέση να πετύχεις τόσα πολλά όσα στο παρελθόν, οπότε είναι ένα σημείο στην καριέρα μου που έχω μεγαλύτερο κίνητρο να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο, εκεί που έχω υπάρξει και εκεί που πάντα ένιωθα ότι ανήκω», ανέφερε αρχικά ο Τσιτσιπάς μετά το τέλος του αγώνα.

Για την αλλαγή που έκανε φέτος στο σερβίς του, υπογράμμισε: «Αυτά τα πράγματα απαιτούν χρόνο, δεν μπορείς να περιμένεις άμεσα αποτελέσματα.

Όπως και σε άλλα πράγματα στη ζωή, αν κάνεις μεγάλες αλλαγές πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειές σου και αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο.

Νιώθω πως είναι στη σωστή κατεύθυνση, το έδειξα σήμερα που βρήκα μερικές καλές γωνίες και χτύπησα μερικά καλά σερβίς και πιστεύω πως με τη σωστή καθοδήγηση από τους ανθρώπους που έχω γύρω μου θα δω τον εαυτό μου στον σωστό δρόμο».

 

To άρθρο Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Λος Κάμπος: Το εμπόδιο του Κοβάτσεβιτς και το μεγάλο κίνητρο του Έλληνα τενίστα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button