ΑθλητικάΕνημέρωση

«Η Εθνική είναι ένα διάλειμμα σε μια θυελλώδη σεζόν» – Galaksias Portal News

O Χουάντσο Ερνανγκόμεθ του Παναθηναϊκού, μίλησε για την Εθνική ομάδα της Ισπανίας και την απαιτητική σεζόν που διανύσει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη με τους «πράσινους».

Συγκεκριμένα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ βρίσκεται στην Ισπανία, προκειμένου να ενισχύσει την Εθνική ομάδα της χώρας του, με τον ίδιο να αναφέρεται στην σημασία που έχει να φορά την φανέλα της «φούριας ρόχας».

Μάλιστα ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν δίστασε να αναφέρει πως κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του σε συλλογικό επίπεδο.

«Είναι ένα μικρό διάλειμμα σε μια θυελλώδη για μένα σεζόν. Έχω έρθει όμως με το μεγαλύτερο ενθουσιαμό για να μοιραστώ ξανά το παρκέ με τον Ρίκι Ρούμπιο. Βλέπω τον Ρούμπιο πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι όταν χαμογελάει, χαμογελάει όλη η Ισπανία κι εγώ ακόμα περισσότερο.

Είναι πολύ σημαντικό να αισθανθώ ξανά παίκτης της Εθνικής Ισπανίας. Εδώ έχω νιώσει τις καλύτερες στιγμές μου σε ατομικό, αλλά και ομαδικό επίπεδο.

Μου λείπει πολύ ο Μπίλι, αλλά δεν ήρθε γιατί θέλει να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν με την Μπαρτσελόνα. Παίζει πολύ καλά τελευταία. Μου λείπει πολύ, γιατί είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Εθνική χωρίς εκείνον. Ξέρω όμως ότι θα μας υποστηρίξει γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος αυτής της ομάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

To άρθρο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Η Εθνική είναι ένα διάλειμμα σε μια θυελλώδη σεζόν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button