ΑθλητικάΕνημέρωση

Κιτρινόμαυρο πάρτι στην πρεμιέρα των πλέι οφ – Galaksias Portal News

Η ΑΕΚ επικράτησε άνετα εκτός έδρας της Λαμίας με 4-0 για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και μπήκε με το δεξί στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ, αν και είχε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, δεν δυσκολεύτηκε να φύγει με το διπλό από τη Λαμία, με τους Κάλενς και Πόνσε και Λιβάι Γκαρσία να πετυχαίνουν τα γκολ της νίκης της Ένωσης.

Ακίνδυνη η Λαμία καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Χωρίς Τσιλούλη και Καρλίτος, οι Φθιώτες είναι άλλη ομάδα στο επιθετικό κομμάτι.

Παρακολουθήσατε LIVE το Λαμία – ΑΕΚ από το newsit.gr

Η προαναγγελία της Super League για το Λαμία – ΑΕΚ

Η Λαμία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη διαδικασία των Stoiximan Playoffs και γίνεται η ένατη ομάδα που βάζει το όνομά της στη λίστα αυτή από το 2019-20 που η διαδικασία γίνεται και με τη συμμετοχή του πρώτου της βαθμολογίας. Γενικά στα Playoffs με όλες τις μορφές που έχουν διεξαχθεί από το 2007-08 μέχρι και σήμερα, έχουν αγωνιστεί 13 ομάδες και η Λαμία γίνεται η 14η.

Αυτή είναι η 8η φορά που θα υποδεχθεί την ΑΕΚ η Λαμία και μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να σημειώσει νίκη απέναντί της σε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, αφού στις επτά συναντήσεις τους μέχρι τώρα έχει δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, ενώ ως φιλοξενούμενη μετρά επτά ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η ΑΕΚ έχει επικρατήσει στις οκτώ τελευταίες διαδοχικές αναμετρήσεις τους ανεξάρτητα έδρας και μάλιστα στις επτά από αυτές η Λαμία δεν είχε καταφέρει να σημειώσει ούτε τέρμα. Αυτό συνέβη στην τελευταία τους αναμέτρηση, η οποία έγινε στις 24 Φεβρουαρίου 2024 στη Λαμία και οι Κιτρινόμαυροι πήραν τη νίκη με 3-1.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 3-12

To άρθρο Λαμία – ΑΕΚ 0-4 ΤΕΛΙΚΟ: Κιτρινόμαυρο πάρτι στην πρεμιέρα των πλέι οφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button