ΕνημέρωσηΠολιτική

Στις 7 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision

Σε μια έκτακτη βραδινή εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, θα γίνει η παρουσίαση του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ

Με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στη φετινή Eurovision.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο φακός εστίασε και σε άλλες χαρακτηριστικές περιοχές της Αττικής, ανάμεσα στις οποίες η Ομόνοια, ο Λυκαβηττός, η Ραφήνα και το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel, ο οποίος έχει αναλάβει την επιμέλεια του βίντεο κλιπ, αναδεικνύονται η πλούσια πολιτισμική κληρονομιά, η ιστορία και σύγχρονα τοπόσημα της χώρας μας.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button