ΕνημέρωσηΠολιτική

Δεν τίθεται θέμα Αυγενάκη – Ας αφήσει τα τρακτέρ ο κ. Κασσελάκης και ας μας πει τις θέσεις του – Galaksias Portal News

Πολλές ερωτήσεις για τις κινητοποιήσεις των αγροτών αλλά και αν τίθεται θέμα παραμονής του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτε΄ρη Αυγενάκη στην κυβέρνηση δέχθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. 

«Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τον κ. Αυγενάκη. Ο υπουργός όπως και όλα τα άλλα μέλη του υπουργικού συμβουλίου κάνουν προσπάθειες και στο συγκεκριμένο υπουργείο γίνεται μεγάλος αγώνας από το 2019 άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα και καμία λογική σύγκρουσης. Τελευταία πρωτοβουλία μας το σύνολο των ανακοινώσεων του πρωθυπουργού ο οποίος απευθύνθηκε με ειλικρίνεια στους αγρότες», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Για το αν θα συναντήσει ο πρωθυπουργός τους αγρότες είπε ότι οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης δεν ξεκίνησαν με αφορμή τις κινητοποιήσεις των αγροτών και ειδικά στην Θεσσαλία. Ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα στην κοινωνία.

«Μιλάει, ακούει, απαντάει στα αιτήματα των πολιτών πάντα με ρεαλισμό. Δεν γνωρίζω για κάποια συνάντηση που να είναι προγραμματισμένη αλλά υποχρέωση της κυβέρνησης είναι να συμμερίζεται τις αγωνίες, πάντα με γνώμονα το δημοσιονομικό κόστος».

«Ο κ. Κασσελάκης ανέβηκε στα τρακτέρ αλλά δεν κάθισε να συνομιλήσει με τους υπόλοιπους εκπροσώπους της ευρωπαϊκής Αριστεράς για το ποια ήταν η στάση τους για την ΚΑΠ στο ευρωκοινοβούλιο και τι επιπτώσεις έχουν στους αγρότες. Η πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει είχε λάβει αποφάσεις με κόστος για τους αγρότες. Οι παρεμβάσεις του πρωθυπουργού είναι στην κατεύθυνση της ελάφρυνσης», είπε σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στα μπλόκα των αγροτών και την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ας έρθει να μας πει ποια είναι η στάση του κόμματός του για την πιο ήπια προσαρμογή στην πράσινη μετάβαση και ας αφήσει τα τρακτέρ. Το ζήσαμε σε αυτή τη χώρα. Ο άνθρωπος που ανέβηκε στα τρακτέρ όταν ήρθε στην εξουσία και έγινε πρωθυπουργός, φόρους έβαλε. Κανένα πρόβλημα δεν λύνεται με επικοινωνιακά σόου και λαϊκισμό αλλά με πράξεις», κατέληξε.

To άρθρο Μαρινάκης: Δεν τίθεται θέμα Αυγενάκη – Ας αφήσει τα τρακτέρ ο κ. Κασσελάκης και ας μας πει τις θέσεις του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button