ΑθλητικάΕνημέρωση

«Σταματάει το γήπεδο ξέφραγο αμπέλι, δρακόντεια μέτρα από 13 Φεβρουαρίου – Galaksias Portal News

Ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εσωτερικών (αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης) Στάθη Κωνσταντινίδη στη Θεσσαλονίκη και συζήτησαν για τα θέματα των αθλητικών υποδομών στην πόλη.

Ο Γιάννης Βρούτσης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην οπαδική βία στα γήπεδα και έκανε λόγο δρακόντεια μέτρα με αυστηρότατες κυρώσεις σε όσους παραβιάζουν τη νομοθεσία.

«Από τις 13 Φεβρουαρίου οι κυρώσεις θα είναι τέτοιες που θα βρεθούν μπροστά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Από 6 Μαρτίου ξεκινάνε οι κάμερες.

Ο νόμος έχει προβλέψει εσωτερικούς μηχανισμούς που και χωρίς την πολιτεία θα λειτουργούν. Άρα από 6 Μαρτίου η Ελλάδα θα έχει γήπεδα που οι κάμερες θα βλέπουν κάθε γωνία του γηπέδου».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός υπογράμμισε πως από τις 9 Απριλίου ξεκινάει μια μεταρρυθμιστική καινοτομία για την πρόληψη και αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. «Όσοι μπαίνουν στο γήπεδο θα ξέρουμε ποιοι είναι, που μένουν και το τηλέφωνό τους. Το «ξέφραγο αμπέλι» γήπεδο, σταματάει», δήλωσε.

To άρθρο Γιάννης: Βρούτσης: «Σταματάει το γήπεδο ξέφραγο αμπέλι, δρακόντεια μέτρα από 13 Φεβρουαρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button