ΕνημέρωσηΠολιτική

«Βουτιά» θανάτου για αλεξιπτωτιστή – Το μοιραίο λάθος που του στέρησε την ζωή – Galaksias Portal News

Ο αδερφός ενός Βρετανού 33χρονου αλεξιπτωτιστή αποκάλυψε το λάθος που έκανε με το αλεξίπτωτό του που τον οδήγησε σε βουτιά θανάτου από έναν πύργο στην Ταϊλάνδη.

Ο Nathy Odinson, 33 ετών, από το Huntingdon του Cambridgeshire, σκαρφάλωσε παράνομα στην κορυφή του 29ου ορόφου σε έναν ουρανοξύστη στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Pattaya το βράδυ του Σαββάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα ο αδερφός του Edd Harrison, 39 ετών, είπε ότι το ανατριχιαστικό βίντεο των τελευταίων στιγμών του δείχνει ότι το αλεξίπτωτό του πιάστηκε στο λουρί του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρχε «καμία πιθανότητα» να ανοίξει.

Ο Harrison, είπε ότι παρά τη σημαντική εμπειρία του αδελφού του – ο οποίος είχε πραγματοποιήσει «5.000 άλματα σε όλο τον κόσμο» – έκανε το μοιραίο λάθος «χωρίς να το καταλάβει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποτίοντας φόρο τιμής, ο Harrison είπε στη Sun ότι ο αδελφός του «θα λείψει σε τόσους πολλούς… Ήταν διασκεδαστικός και χαρούμενος και υπέροχος με τα παιδιά. Ήταν ήρωας».

Τρομακτικά πλάνα δείχνουν τον άτυχο άντρα να μετράει αντίστροφα «τρία, δύο, ένα, τα λέμε» πριν πηδήξει στο κενό.

Στο σοκαριστικό βίντεο, ο Odinson ακούγεται στη συνέχεια να προσγειώνεται σε ένα δέντρο πριν χτυπήσει στο έδαφος με έναν ανατριχιαστικό γδούπο. Οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατό του στο σημείο.

Η αστυνομία της Pattaya ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 7.30 μ.μ. και έσπευσε στο κτίριο του διαμερίσματος στο Tambon Na Klua στην περιοχή Bang Lamung της επαρχίας Chonburi και βρήκε το σώμα του Odinson στο έδαφος.

Ένα στρογγυλό μπλε αλεξίπτωτο που δεν είχε ανοίξει πλήρως βρέθηκε κολλημένο στο σώμα του.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button