ΑθλητικάΕνημέρωση

«Έχω σκεφτεί να μείνω, δεν υπάρχει άλλη ομάδα στη Euroleague» – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός νίκησε και την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ και συνεχίζει ακάθεκτος στη φετινή Euroleague, με τον Κέντρικ Ναν να είναι πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και δίνει ελπίδες στους οπαδούς του “τριφυλλιού” για μακροχρόνια παραμονή του στην ομάδα.

Ο Ναν ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα Παναθηναϊκός – Παρτιζάν και μετά το τέλος του, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Nova “Playmakers”, μιλώντας για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και το μέλλον του σε αυτή.

Ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε λοιπόν να έχει στο μυαλό του την παραμονή στον Παναθηναϊκό, αν δεν βρει τρόπο να επιστρέψει στο NBA, καθώς σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι «φυσικά το έχω σκεφτεί. Αν υπάρχει κάποια ομάδα στην Euroleague για την οποία θέλω να παίξω, είναι σίγουρα εδώ. Δεν έχω φανταστεί να πάω σε κάποια άλλη ομάδα της Euroleague. Το λατρεύω εδώ για να είμαι ειλικρινής».

Από εκεί και πέρα, Ναν σχολίασε και τη φοβερή του τάπα στον Πονίτκα, εξηγώντας ότι «μπορώ να κάνω και τάπες. Έχω δει πολλές chasedown τάπες του Λεμπρόν Τζέιμς και ακόμα μαθαίνω από αυτόν. Κάνω αυτό που χρειάζεται η ομάδα». Τέλος, για την προσαρμογή του στην Ελλάδα και το ευρωπαϊκό μπάσκετ τόνισε: «Προσαρμόστηκα σχετικά γρήγορα. Το βασικό είναι ότι εδώ στην Ευρώπη τα ματς έχουν χαμηλό ρυθμό και έτσι κάθε κατοχή μετράει, αλλά προσαρμόστηκα και αισθάνομαι πολύ άνετα στο παρκέ και λατρεύω την ατμόσφαιρα».

To άρθρο Παναθηναϊκός – Κέντρικ Ναν: «Έχω σκεφτεί να μείνω, δεν υπάρχει άλλη ομάδα στη Euroleague» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button