Επικαιρότητα

«Άνθρωποι του Σόρος επηρεάζουν τις αποφάσεις της ΕΕ» – Galaksias.com

Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι ενδιαφέρονται για μια ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, αλλά οι οργανώσεις του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος είναι στενά ενσωματωμένες στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, γι’ αυτό οι Βρυξέλλες δεν μπορούν να αρχίσουν να ασκούν μια ειρηνευτική πολιτική, δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες πιστεύουν ότι η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη είναι πιο πιθανό να υποστηρίξει κόμματα υπέρ της ειρήνης και λιγότερο πιθανό να υποστηρίξει κόμματα υπέρ του πολέμου. Στην Ευρώπη, η στροφή προς την ειρήνη αποτυγχάνει, γιατί οι Βρυξέλλες είναι στην πραγματικότητα όμηρος του δικτύου του Τζορτζ Σόρος. Το δίκτυο του Σόρος είναι ενσωματωμένο στους ευρωπαϊκούς θεσμούς – είπε ο Όρμπαν για το ραδιόφωνο “Košut”.

Όπως τόνισε, άνθρωποι από την αυτοκρατορία του Σόρος, την οποία έχτισε για 30 χρόνια, όχι μόνο μπορούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη, αλλά έχουν «τόσο ισχυρή διαπραγματευτική θέση που μπορούν να πάρουν μέρος των χρημάτων από τα ταμεία των Βρυξελλών» για τις δικές τους ανάγκες. .

– Βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αρκετοί πρωθυπουργοί διορίστηκαν από τον Σόρος – πρόσθεσε ο Όρμπαν.

Σημείωσε ότι οι Ευρωπαίοι μπορούν να αξιολογήσουν το έργο των «φιλοπολεμικών πολιτικών» στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ότι οι ουγγρικές αρχές αναλύουν τακτικά την κοινή γνώμη για σημαντικά θέματα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button