ΕνημέρωσηΠολιτική

Στην Καστοριά στελέχη της ΝΔ – Σκέρτσος: Επενδύουμε στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών

Επισκέψεις πραγματοποιούν κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας, σε ολόκληρη τη χώρα, με βασικό στόχο την προβολή του κυβερνητικού έργου και την επικοινωνία του σε τοπικό επίπεδο. 

Αυτή τη φορά επόμενος σταθμός ήταν ο νομός Καστοριάς. Σε αυτή την επίσκεψη ο επικεφαλής του κλιμακίου, Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας & Πρόεδρο της Enterprise Greece Γιάννης Σμυρλής, συνοδευόμενοι από το Βουλευτή του νομού κ. Ζήση Τζηκαλάγια και τους Βουλευτές κ.κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια, Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα και Βασίλη Γιόγιακα καθώς και την Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κ. Μαρία Αντωνίου, επισκέφθηκαν έργα, συναντήθηκαν με εκπροσώπους και φορείς των τοπικών αρχών και αναφέρθηκαν στο κυβερνητικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή.

Ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος συνοδευόμενος από το κυβερνητικό κλιμάκιο και τα κομματικά στελέχη της περιοχής, επισκέφθηκε το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης Άργους Ορεστικού, συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους φορείς της γούνας στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, παρακολούθησε τη εξέλιξη του έργου κατασκευής Δικτύων Φυσικού Αερίου που εκτελεί η ΔΕΔΑ, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αλλά και το Βυζαντινό Μουσείο Καστοριάς καθώς και το κτήριο του πρώην Ξενία που παραχωρήθηκε από την ΕΤΑΔ στο Υπουργείο Πολιτισμού για επέκταση του Βυζαντινού Μουσείου και συνάντηση με την Προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Καστοριάς κα. Ανδρομάχη Σκρέκα.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger