ΕνημέρωσηΠολιτική

«Ανδρείκελο», «εργολάβος του πόνου», «δολοφόνοι» – Galaksias Portal News

«Κόκκινο» χτύπησε η αντιπαράθεση ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Δημήτρη Μαρκόπουλο και τον Θάνο Πλεύρη στη συζήτηση του πορίσματος της ΝΔ για την τραγωδία στα Τέμπη.

Σε άλλη μία κόντρα «πρωτοστάτησε» η Ζωή Κωνσταντοπούλου αυτή τη φορά με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο και τον Θάνο Πλεύρη, στη διάρκεια της συζήτησης του πορίσματος της ΝΔ για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Πολιτική χούλιγκαν» την αποκάλεσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να τον αποκαλεί από το έδρανό της «ανδρείκελο».

Ο κ. Μαρκόπουλος στην παρέμβασή του κατήγγειλε πως ορισμένες πολιτικές δυνάμεις είδαν την τραγωδία των Τεμπών ως «μία ρεβάνς, ως come back του ανορθολογισμού» και ότι «τα ακραία κόμματα κανιβάλησαν την εξεταστική επιτροπή».

Η κ. Κωνσταντοπούλου αντέδρασε έντονα, λέγοντας ότι ο βουλευτής της ΝΔ ήρθε να κουνήσει το δάκτυλο στους νεκρούς, με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο να διερωτάται εάν έχει μόνον εκείνη το μονοπώλιο του πόνου. «Το μονοπώλιο του μίσους έχετε. Έμπορος και εργολάβος του πόνου είστε κυρία Κωνσταντοπούλου. Όλοι μας πονέσαμε, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι. Κυρία Κωνσταντοπούλου δεν είστε σε κατήφορο, είστε η ίδια κατήφορος. Είστε μια πολιτική χούλιγκαν, δεν σέβεστε ούτε τον ιερό αυτό χώρο», είπε.

Παίρνοντας τον λόγο η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας χαρακτήρισε την παρέμβαση του κ. Μαρκόπουλου «ντροπιαστική» και «σκαιά», καταλογίζοντάς του ύβρεις και μπούλινγκ.

«Εσάς επέλεξε η κυβέρνηση που είστε ικανός για όλα για τη συγκάλυψη ευθυνών και αιτιών» τόνισε. Όπως είπε, η ίδια θεωρήθηκε εχθρός καθώς είναι συνήγορος οικογενειών θυμάτων των Τεμπών και για τον λόγο αυτό δρομολογήθηκε η εξαίρεση της από την εξεταστική. «Ήρθατε να κουνήσετε το δάχτυλο στους νεκρούς», πρόσθεσε απευθυνόμενη προς τον κ. Μαρκόπουλο.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έλαβε τον λόγο αμέσως μετά τονίζοντας: «κυρία Κωνσταντοπούλου δεν είστε σε κατήφορο, είστε η ίδια κατήφορος. Είστε μια πολιτική χούλιγκαν, δεν σέβεστε ούτε τον ιερό αυτό χώρο».

Από την πλευρά του ο Θάνος Πλεύρης επέκρινε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου πως διακόπτει τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

«Πρέπει επιτέλους να μάθει – έχοντας διατελέσει και Πρόεδρος της Βουλής – ότι υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία. Μπορεί να πάρει τον λόγο και να μιλήσει. Να σταματήσει να διακόπτει τους βουλευτές. Γίνεται ένα κοινοβουλευτικό bullying από την κυρία Κωνσταντοπούλου, ώστε να στοχοποιήσει βουλευτές και να μην τους αφήσει να εκφράσουν τη γνώμη τους», ανέφερε ο κ. Πλεύρης, προκαλώντας την απάντηση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας: 

«Να ενημερώσω τον κύριο Πλεύρη ότι έχω την κακή συνήθεια να λέω τα ίδια, να μην αγαπάω τις καρέκλες και να τις αφήνω όταν προδίδονται αρχές και αξίες και τέλος, να θυμάμαι.

Κάθε φορά που θα επιχειρείτε την παραποίηση της αλήθειας, τη συγκάλυψη, την υπόθαλψη των ενόχων και την παροχή συνδρομής στους υπαιτίους, θα με βρίσκετε απέναντι.

Αν ήμουν μέσα στην Εξεταστική Επιτροπή, θα ήταν μία άλλη διαδικασία. Κάθε φορά που θα λέτε ψέματα, θα είμαι εκεί. Σκοτώσατε 57 ανθρώπους και θέλετε να καλύψετε τα ίχνη σας. Είστε υπαίτιοι και υπόλογοι, για αυτό είστε τόσο λίγοι. Δεν έχετε ίχνος τσίπας να παραιτηθείτε», κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

To άρθρο Κόντρα Κωνσταντοπούλου με Μαρκόπουλο – Πλεύρη για Τέμπη: «Ανδρείκελο», «εργολάβος του πόνου», «δολοφόνοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button