Επικαιρότητα

Ορκίστηκε στη Θήβα και παίρνει άδεια – Galaksias.com

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα ορκίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος, κατά τα προβλεπόμενα, θα πάρει στη συνέχεια και 5ημερη τιμητική άδεια.

Η τελετή ξεκίνησε με τους προς ορκωμοσία οπλίτες να ψάλουν τον εθνικό ύμνο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στη δεύτερη σειρά της 2ης Μοίρας στην οποία εντάχθηκε μετά την παρουσίασή του στις 15 Μαρτίου.

Μετά το πέρας της άδειας ο κ. Κασσελάκης θα επιστρέψει στο στρατόπεδο της Θήβας για να πάρει το απολυτήριό του καθώς εκ του νόμου έχει το δικαιώμα να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του

Παρών στην σημερινή τελετή είναι ο σύζυγος του, Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος επέστρεψε χθες από την Αμερική για τις ανάγκες της τελετής, αλλά και για τα γενέθλια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που συμπίπτουν με την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

tailer

Παρών στη Θήβα και ο πατέρας του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρος Κασσελάκης, ο οποίος αφού είπε ότι «από εδώ ξεκίνησα πριν από μισό αιώνα» στη συνέχεια είπε για τον γιο του ότι «από αύριο αρχίζει ο Στέφανος άλλο έναν μαραθώνιο».

Σημειωτέον ότι στις 15 Μαρτίου, οπότε και ο κ. Κασσελάκης πέρας για πρώτη φορά τις πύλες του στρατοπέδου στη Θήβα, συνοδευόταν από τον πατέρα του, Θόδωρο, καθώς ο κ. Μακμπέθ είχε μεταβεί νωρίτερα στις ΗΠΑ, προκειμένου να περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι ο κ. Κασσελάκης γίνεται σήμερα 36 ετών δεν μπορεί να παραγνωριστεί από φίλους και συνεργάτες του, με τις πληροφορίες να θέλουν τους κοντινούς του ανθρώπους να έχουν φροντίσει για τον εορτασμό τους, σήμερα στις 9 το βράδυ, σε γνωστό μπαρ, στην περιοχή του Ψυρρή.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button