ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Καναδό πασαδόρο, Έλγκερτ – Galaksias Portal News

Ο Αγκίρε Ιερεθουέλο τέθηκε νοκ άουτ με σοβαρό τραυματισμό (ρήξη Αχίλλειου τένοντα) στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Μίλωνα, αύριο θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης και ο χρόνος επιστροφής του, εφόσον ο 37χρονος Κουβανός πασαδόρος δεν τερματίσει την καριέρα του, θα είναι μακρύς.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο για τον Παναθηναϊκό μιας και ο Ιερεθουέλο ήταν ο βασικός «μαέστρος» στην ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, η οποία παραμένει στη διεκδίκηση δύο τίτλων (Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα). Σε αυτό το πλαίσιο αναζητήθηκε ο αντικαταστάτης του, με τον οποίο ξεκίνησε και ο σχεδιασμός του «Τριφυλλιού» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από σύντομη αναζήτηση, οι «Πράσινοι» κατέληξαν σε συμφωνία με τον 26χρονο Καναδό Μάξγουελ (Μαξ) Έλγκερτ (31.08.1998, 1,93μ.). Ο Έλγκερτ ξεκίνησε από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα (Καναδάς) και το 2022 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να ενισχύσει την πολωνική Βίσλα Μπίντγκοτσκ.

Η εφετινή αγωνιστική περίοδος βρήκε τον παίκτη στην γερμανική Λούνενμπουργκ, η οποία αντιμετώπισε και απέκλεισε (με δύο νίκες) τον Μίλωνα στην προημιτελική φάση του CEV Cup. Στον πρώτο εντός έδρας αγώνα (3-0) με την ομάδα της Νέας Σμύρνης ο Έλγκερτ σημείωσε 3 πόντους με 2 άσσους κι ένα μπλοκ, ενώ στη ρεβάνς (3-2) πέτυχε άλλους 2, με 1/1 επίθεση κι ένα μπλοκ.

Έκλεισε και τον Χανδρινό

Παράλληλα το «τριφύλλι» έφθασε σε συμφωνία με τον Άρη Χανδρινό, ο οποίος θα ενταχθεί στο σύνολο του Δημήτρη Ανδρεόπουλου από το προσεχές καλοκαίρι. Ο 22χρονος Καλαματιανός λίμπερο ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας του Μίλωνα και το εξαργύρωσε, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Μάλιστα, αποχαιρέτησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κλείνοντας αυτήν τη σεζόν, δεν μπορώ παρά να αισθανθώ βαθιά ευγνώμων για το ιστορικό αυτό ταξίδι της φετινής χρόνιας με τον Μίλωνα. Ξεκίνησε από την πορεία μας μέχρι τα προημιτελικά του Cev cup, με τα playoffs του πρωταθλήματος και έκλεισε με τον τελικό του final four του κυπέλλου.

Μια μαγική χρονιά γεμάτη αναμνήσεις και εμπειρίες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου για μια ζωή. Μια ομάδα που είχα την τιμή να είμαι μέλος, που με πίστεψε και με στήριξε. Στους φίλαθλους του Μίλωνα, στον σύλλογο, στους προπονητές μου και στους συμπαίκτες μου, στον κάθε ένα ξεχωριστά είναι μεγάλο ευχαριστώ» έγραψε ο Άρης Χανδρινός στην ανάρτησή του.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button